Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çimsa, ARC Awards 2010 Altın Ödülünü Aldı

Çimsa 2010 Faaliyet Raporu ile uluslararası bir ödülün sahibi oldu. Faaliyet Raporları alanındaki bağımsız uluslararası ödül organizasyonu olan ARC Awards'da, 'çimento ve agrega' kategorisinde Çimsa, faaliyet raporu ile kendi dalında altın madalya aldı.

yapi.com.tr
Çimsa, ARC Awards 2010 Altın Ödülünü Aldı

Çimsa, 2010 Faaliyet Raporu ile uluslararası bir ödülün sahibi oldu. Faaliyet raporları alanındaki bağımsız uluslararası ödül organizasyonu olan ARC Awards'da, 'çimento ve agrega' kategorisinde Çimsa, faaliyet raporu ile kendi dalında altın madalya aldı. 'Açıklık, bağımsızlık, tarafsızlık' sloganıyla bu yıl 24'üncüsü düzenlenen Uluslararası ARC Awards'un 16 Eylül 2010'da New York'ta gerçekleşen ödul törenine Çimsa adına ödülü almak üzere Kurumsal İletişim Uzmanı Hülya Sezar Deniz katıldı. ARC Awards, dünyanın bağımsız ödül organizasyonu MerComm Inc. tarafından düzenleniyor.

Çimsa, 2010 Faaliyet Raporu'nu yenilikçi ve fark yaratan bir anlayışla hazırladı. Çalışmada, faaliyet raporlarında alışılmış olanın dışına çıkıp, sadece şirket bilgilerinin ve rakamsal verilerin paylasılmasının ötesine geçildi. 61 yıldır Türkiye mimarlık tarihine kitapları ve araştırmalarıyla katkı sağlayan Prof. Doğan Kuban`ın Çimsa icin özel hazırladığı 'Betonarme Estetik' isimli eserini de içeren, betonarme mimarinin dün, bugün ve yarınını yorumlayan bir çalışmaya imza attı. Kuban'ın Çimsa'nın desteğiyle hayata geçirdiği ve 2010 faaliyet raporunun ana temasını oluşturan bu çalışma, hissedarları ve diğer paydaşları kapsamlı bir şekilde bilgilendirdiği gibi, gelecek kuşaklar için mimari estetik konusunda önemli bir kaynak da sunmuş oldu.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/cimsa-arc-awards-2010-altin-odulunu-aldi_82672.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!