Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çorlu'nun Yetersiz Altyapısı Güçlenecek

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine tayin olan yeni Kaymakam Ali Dursun, ilçede sanayi ile altyapının orantısız geliştiğini belirterek, yatırımlarda ilçenin altyapısına ağırlık vereceklerini söyledi.

Zaman Gazetesi/Ferhat AKGÜN



ekirdağ'ın Çorlu ilçesine tayin olan yeni Kaymakam Ali Dursun, ilçede sanayi ile altyapının orantısız geliştiğini belirterek, yatırımlarda ilçenin altyapısına ağırlık vereceklerini söyledi.

Silivri'den Çorlu Kaymakamlığı'na atanan Ali Dursun, ilçeyi yakından tanımak için ziyaretler yapıyor. İlk gezilerinde olumlu izlenimler edindiğini anlatan Dursun, Çorlu'da sanayinin çok iyi noktalara geldiğini kaydetti. Gelişen sanayinin yanında altyapının eksik kaldığına dikkat çeken Dursun, bu eksikliğin bir an önce giderilmesi gerektiğini söyledi. Dursun, sanayide ve kültürel alanda faaliyetleri genişleyen bir şehrin altyapı adına sorunlarının olmaması gerektiğini vurguladı. Çok hızlı büyüyen ve gelişen sanayiye altyapının yetişemediğini aktaran Dursun, altyapı çalışmalarına hızlı bir şekilde eğilerek sorunları çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/corlunun-yetersiz-altyapisi-guclenecek_57375.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!