Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Nuh'un Gemisi Kıbrıs'ta

Çuhadaroğlu Yeni Yükleme Platformuyla daha Hızlı

Haramidere’de faaliyet gösteren tesislerin üretim kapasitesinin arttırılması için yapılan yatırımlarla eloksallı profil üretim kapasitesini 4 katına çıkartan Çuhadaroğlu Metal Sananayi ve Pazazarlama A.Ş, şimdi de tek seferde 20 ton alüminyum profil yükleme kapasitesine sahip bir platform geliştirdi. Çuhadaroğlu Ar-Ge’si tarafından geliştirilen ve

yapi.com.tr
Çuhadaroğlu Yeni Yükleme Platformuyla daha Hızlı

Haramidere’de faaliyet gösteren tesislerin üretim kapasitesinin arttırılması için yapılan yatırımlarla eloksallı profil üretim kapasitesini 4 katına çıkartan Çuhadaroğlu Metal Sananayi ve Pazazarlama A.Ş, şimdi de tek seferde 20 ton alüminyum profil yükleme kapasitesine sahip bir platform geliştirdi. Çuhadaroğlu Ar-Ge’si tarafından geliştirilen ve mühendisleri tarafından imal edilen platform, dünyadaki sayılı yükleme alanları arasında.

Emniyet ve hız ön planda tutularak geliştirilen sistem, 50 tonluk bir kantarla eş güdümlü olarak çalışıyor. Uzaktan kumanda ile yönetilebilen, PLC (Programlanabilir Lojistik Kontrolörler) sistem ile aşağı, ileri ve açısal hareketleri kolaylıkla yapabilen sistem, TIR, kamyonet ve kamyon gibi araçlara rahatlıkla yükleme yapabiliyor. Tek seferde 20 tona kadar alüminyum profil yükleyebilme özelliğiyle de zamandan büyük tasarruf sağlıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/cuhadaroglu-yeni-yukleme-platformuyla-daha-hizli_70083.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!