Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çukurova Balkon'da Sevgililer Gününe Özel Kampanya

Çukurova Balkon'da Sevgililer Günü kampanyası başladı. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor...

yapi.com.tr
Çukurova Balkon'da Sevgililer Gününe Özel Kampanya

Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde satışlar devam ediyor. Hemer her özel günde kampanya başlaytan şirket Sevgililer Günü'ne de es geçmedi. Çukurova Balkon projesi "Yüzde 5 peşin, hemen taşın" kampanyası ile Sevgililer Günü’nde yeni bir yuva kurmak veya evini yenilemek isteyenleri evlendiriyor.

Hemen teslim edilen Çukurova Balkon projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Daire bedelinin yüzde 15’i için bir yıl sonra vade farksız ödeme imkanı tanınan projede, kalan yüzde 80’lik tutar için 120 ay banka kredisi kullılabiliyor.  Kampanya 28 Şubat'a geçerli olacak.

19 ve 20 katlı 2 blok olarak inşa edilen Kartal'da yer alan Çukurova Balkon projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede 3 farklı tipte 1+1, 60 farklı tipte 2+1, 10 farklı tipte 3+1 ve 5 farklı tipte 4+1 daire bulunuyor.

Çukurova Balkon projesi konum olarak Kartal Adliye Sarayı’na ve Maltepe Park AVM’ye 1,5 kilometre, Kartal metrosuna ve yeni açılacak İKEA’ya 600 metre, Aydos Ormanı yürüyüş parkuruna 2 dakika mesafede yer alıyor.

Projede Kapalı otoparklarda 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler için birer, 4+1 daireler içinse ikişer araçlık park yeri bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/cukurova-balkonda-sevgililer-gunune-ozel-kampanya_162947.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!