Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Damalı Bayrağı İstanbul Gördü

Formula 1’in patronu Ecclestone, beklenen açıklamayı dün yaptı: İzmir ve Antalya da mükemmeldi ama, 2005 için İstanbul’u seçtim!.. Aylardır Tü

Milliyet
Damalı Bayrağı İstanbul Gördü

b>Formula 1’in patronu Ecclestone, beklenen açıklamayı dün yaptı: İzmir ve Antalya da mükemmeldi ama, 2005 için İstanbul’u seçtim!..
Aylardır Türkiye’de yapılıp yapılmayacağı ve yapılırsa hangi kentte olacağı bir türlü kesinleşmeyen Formula 1 yarışlarında, dün beklenen açıklama geldi.
Formula 1 Organizasyonu (FAO) Başkanı Bernie Ecclestone, dün bir açıklama yaparak, yarışların bir ayağının ilki 2005’te olmak üzere bundan böyle Türkiye’de de yapılacağını ve kentin de İstanbul olacağını bildirdi. Türkiye Otomobil ve Motorsporları Federasyonu’nun (TOMSFED) yazılı açıklamasında da, Ecclestone’un şehir ile ilgili kararını federasyona ilettiği belirtildi.
Daha önce İstanbul, İzmir ve Antalya’da incelemelerde bulunan Ecclestone, TOMSFED’e gönderdiği yazıda, "Antalya’nın tanıtımı, otellerinin imkanları beni etkilemesine ve İzmir’in mükemmel çekiciliğine rağmen, İstanbul’da karar kıldım. Bu kararımda sadece İstanbul’un dünya çapında bir şehir olması değil, aynı zamanda takımların lojistik ihtiyaçları da etken olmuştur" dedi.
Bu arada, Bernie Ecclestone’un da Formula 1 sözleşmesini imzalamak ve basın toplantısı yapmak üzere Türkiye’ye geleceği ifade edildi. TOMSFED açıklamasında, "Ülkemize çok büyük bir fırsat sağlayacak bu organizasyonun, Türk turizmi ve Türk sporuna da büyük faydalar sağlayacağına yürekten inanıyoruz. Projenin gerçekleşmesi için destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyor, Formula 1’in milletimize hayırlı olmasını diliyoruz" denildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/damali-bayragi-istanbul-gordu_2478.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!