Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

DAP YAPI: "Temel Amacımız...

DAP BURGU’nun Yüzde 90’ı Satıldı

Maltepe sahilinde yükselen DAP BURGU'da 246 adet rezidans dairenin dörtte biri yurt dışında veya İstanbul dışındaki şehirlerde yaşayanlar tarafından satın alındı. Her katta farklı daire planları ve birbirinden değişken metrekarelerde dairelerin yer aldığı projede, yüzde 90 oranında satış gerçekleşti.

yapi.com.tr
DAP BURGU’nun Yüzde 90’ı Satıldı

altepe sahilinde yükselen DAP BURGU'da 246 adet rezidans dairenin dörtte biri yurt dışında veya İstanbul dışındaki şehirlerde yaşayanlar tarafından satın alındı. Her katta farklı daire planları ve birbirinden değişken metrekarelerde dairelerin yer aldığı projede, yüzde 90 oranında satış gerçekleşti. Büyüklükleri 36 metrekare ile 103 metrekare aralığında değişen dairelerin satışında yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredisi veya yüzde 30 peşinle 36 aya kadar vadelendirilen DAP finans sistemiyle ödeme kolaylıkları sunuluyor. Lüks otel konforunda dekore edilen proje, 'oturmadığın dönemde kirala' modeliyle de alternatif kazanç imkanı sağlıyor. Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilecek olan dairelerin profesyonel bir yönetim sistemiyle işletilmesi planlanıyor.

“Yılın ilk yarısında, 2010’un tamamı kadar satış işlemi gerçekleştirdik”

Yakalanan satış rakamlarını değerlendiren DAP YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, şöyle konuştu:

"2011’in başında 4 blokta 212 adet daireden oluşan Dragos Royal Towers adlı projemizdeki son daireler alıcısıyla buluştu. 2011’in ikinci yarısında başladığımız 27 ve 30 katlı kulelerde 210 adet rezidansın yer aldığı Dap Royal Center’da ise yüzde 60 satış gerçekleştirdik. DAP BURGU’da, önce suitleri ardından grand suitleri satışa sunarak projenin yüzde 90’ını sattık. Tüm bunlar, 2011’in ilk yarısında, bir önceki yılın tamamından fazla satış olduğunu gösteriyor. Seçim sonrası hızlanan talep, yaz aylarının geçmişteki gibi rehavet içinde geçmeyeceğine işaret ediyor. Son derece hareketli bir sezon geçireceğimizi öngörüyoruz. Ev almak isteyenler piyasalardaki olumlu havanın etkisiyle bekleme modundan çıkıp satın almaya yöneldiler. İnsanların ileriye dönük borçlanmaktan çekinmediği, karlı bir yatırım aracı olmaktan çıkan dövizin ve düşen mevduat faizlerinin yanında konutun ve gayrinmenkulün daha da cazip hale geldiği bir piyasa hakim. Konuta yönelik bu canlı talep bizleri de yeni projeler üretmek yolunda tetikliyor. Yaz sonunda Maltepe ve Çağlayan’da yeni projelere başlayacağız. 1000 adet civarında konut ve iş yeri yapmayı planlıyoruz".

http://www.yapi.com.tr/haberler/dap-burgunun-yuzde-90i-satildi_88325.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!