Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri’nin Temeli Atıldı

Arnavutköy Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bittiğinde dünyada tek örneği olacak' dediği projenin 12 ayda bitirileceğini belirtti.

yapi.com.tr
Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri’nin Temeli Atıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Erdoğan, “Darülaceze’nin 127 yılı bulan geçmişinde 30 bin çocuk 100 bin insanımıza şefkat yuvası olması benzer çalışmalarımızda bize ilham vermektedir. Bu müesseseniz yaşatılması ve geliştirilmesi için katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

DHA’da yer alan habere göre; Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri’nin yatay mimari ile hayata geçirileceğini vurgulayan Erdoğan, “Projemiz sağlıklı ve yatağa bağlı sakinler, çocuklardan oluşan bine yakın sakini ile insanımıza hizmet verecektir. Rehabilitasyon ünitesinden Cami, Kilise ve Havra’nın yer aldığı ibadethanelerine kadar tüm birimleri ile bu proje Darülaceze tarihine yakışır bir eser olacaktır.

Darülaceze gayrimenkul gelirleri ve eğlence vergisi payı yanında asıl hayırseverlerin bağışları ile faaliyetini yürüten bir yerdir. Biz bu dönemde milli bütçeden de katkı vermek suretiyle çok daha güçlü bir karaktere kavuşması noktasında adımımızı attık. Sosyal hizmet şehri inşasında da en büyük desteği bağışçılardan bekliyoruz. İnşallah el birliği ile bu güzel projeyi kısa sürede tamamlayarak milletimizin hizmetine sunacağız.” açıklamalarında bulundu.

“Dünyada bu işin tek örneği olacak”
“Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri dünyada bu işin tek örneği olacak.” diyen Erdoğan, projenin 12 ayda tamamlanacağını sözlerine ekledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/darulaceze-sosyal-hizmet-sehrinin-temeli-atildi_190729.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!