Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Demir Fiyatları Ağustosta Zam Rekoru Kırabilir"

Geçen yıl sıkıntılı süreç geçiren demir çelik sektöründe, ağustos ayında yeni bir artış hareketinin yaşanabileceği öne sürüldü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde demir-çelik üretimi yapan Nursan Demir-Çelik AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Keleş, son günlerde başta hammadde ve petrol fiyatları gibi girdi maliyetlerinin düşmesi sonucu demir

CNN Türk



Geçen yıl sıkıntılı süreç geçiren demir çelik sektöründe, ağustos ayında yeni bir artış hareketinin yaşanabileceği öne sürüldü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde demir-çelik üretimi yapan Nursan Demir-Çelik AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Keleş, son günlerde başta hammadde ve petrol fiyatları gibi girdi maliyetlerinin düşmesi sonucu demir fiyatlarında aşağıya doğru bir dalgalanma ortaya çıktığını belirtti.
 
Bu dalgalanmanın kimseyi yanıltmaması gerektiğini ifade eden Keleş, "Çünkü, ağustos ayının sonlarına doğru yeniden bir zamlanma ortaya çıkabilir. Öncelikli dalgalanma nedenleri yurtiçi ve yurtdışı taleplerindeki durgunluğa bağlı" diye konuştu.

Demir fiyatlarının önümüzdeki süreçte ne olacağını kestirmenin çok zor olduğunu söyleyen Keleş, "Ancak görünen şu ki, demir fiyatlarındaki aşağıya doğru dalgalanma ağustos ayına kadar devam eder ve ağustos ayının sonlarına doğru ise yine bir zam gelir. Şu günlerde dalgalanan demir fiyatları ağustos ayında zam rekoru kırabilir" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/demir-fiyatlari-agustosta-zam-rekoru-kirabilir_62763.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!