Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Demiren'e 'İTÜ Gümüş Arı 2006' Ödülü

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Bülent Demiren, İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 234. yıl kutlamaları çerçevesinde Ayazağa Yerleşkesi'nde düzenlenen "Geleneksel İTÜ Günü"nde 'Gümüş Arı 2006' ödülünü aldı.

yapi.com.tr
Demiren'e 'İTÜ Gümüş Arı 2006' Ödülü

ürk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Bülent Demiren, İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 234. yıl kutlamaları çerçevesinde Ayazağa Yerleşkesi'nde düzenlenen "Geleneksel İTÜ Günü"nde 'Gümüş Arı 2006' ödülünü aldı. İTÜ İnşaat Fakültesi 1945 mezunu olan Demiren, üniversiteye yaptığı katkı ve hizmetlerden dolayı verilen bu önemli ödülü, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in elinden aldı.

Törende konuşan Demiren, "İçinde yetiştiğim ve mezunu olmaktan hayatım boyunca gurur duyduğum üniversitemizin, şahsıma ve kurmuş olduğum Türk Ytong Şirketi'ne karşı göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ediyor ve bunun nişanesi olan bu ödülü büyük mutluluk içinde almış bulunuyorum" dedi.

Üniversitelerin mevcut kaynaklarının, bilim, sanat ve teknoloji alanında dünyada yaşanan büyük atılım ile başetmek için yetersiz olduğuna dikkat çeken Demiren, toplumsal mali kaynak yaratılmasının, devletin yanısıra, sanayicinin ve hatta mezunların üniversite imkanlarına katkıda bulunmasının önemini vurguladı.

Bu konuda İTÜ'nün örnek çalışmalar yürüttüğünü belirten Demiren, dünyadaki bazı uygulamalardan da örnekler verdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/demirene-itu-gumus-ari-2006-odulu_54096.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!