Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Demiryolları İçin Teklif Yağıyor

Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı DLH İnşaatı Genel Müdürlüğü'nce geçtiğimiz günlerde ihaleye çıkarılan Ankara-İzmir demiryolu hattı ile Ankara-Sivas demir

Hürriyet
Demiryolları İçin Teklif Yağıyor

laştırma Bakanlığı'na bağlı DLH İnşaatı Genel Müdürlüğü'nce geçtiğimiz günlerde ihaleye çıkarılan Ankara-İzmir demiryolu hattı ile Ankara-Sivas demiryolunun proje ihalelerine, 50'nin üzerinde müşavirlik firmasının başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Uzun yıllardan bu yana durağan bir dönem geçiren demiryolu yapımına büyük ilgi uyandıran demiryolu yapım projeleri kapsamında yeralan iki önemli güzergah için başvuru süresi 1 Nisan'da sona erecek. Yetkililer, bu tarihe kadar sayının artabileceğini işaret ettiler.

DLH İnşaatı Genel Müdürlüğü'nün Ankara-Sivas demiryolunun rehabilitasyonu ile ilgili olarak açtığı ihaleye, aralarında Yüksel proje, Mega, Temelsu, Erka-As, Eser, Aksa, Altınok, Yapı Teknik, Su Yapı, Arı Proje, Tugal, Altyapı, Gözlem, BM gibi firmaların da başvuruda bulundukları öğrenildi.

Yine bu ay sonunda sona erecek olan Ankara-Sivas demiryolu hattının müşavirlik hizmetleri ihalesine de Yüksel proje, Mega, Temelsu, Erka-As, Eser, Aksa, Altınok, Tekfen, Su Yapı, Botek, Arı proje Tugal ve Protek mühendislik gruplarının da başvuruda bulundukları öğrenildi.

Ulaştırma sektörünün öncelikli projeleri arasında yeralan Ankara-Sivas demiryolunun modernizasyonu ile Ankara-Afyon-İzmir demiryolu hatlarının ilk etapta müşavirlik çalışmaları ardından da yapım ile ilgili ihale çalışmalarına başlanacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/demiryollari-icin-teklif-yagiyor_10258.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!