Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

DENDRO, Kaindl 'Two' ve 'Three' Serilerini Tanıttı

İç yapı malzemeleri sektörünün öncü kuruluşu ASPEN liderliğinde üretime başlayan DENDRO, distribütörü olduğu Kaindl Laminat Parke'nin, zemin kaplamasında çığır açacak yeni ürün serileri Kaindl Two ve Kaindl Three'yi, dün (17 Haziran) Bakırköy Titanik Otel'de düzenlenen kokteylle Türkiye’nin dört bir yanından gelen bayilerine tanıttı.

yapi.com.tr
DENDRO, Kaindl 'Two' ve 'Three' Serilerini Tanıttı

STRONG>DENDRO lamine parke, laminat parkede distrübütörlüğünü yaptığı, üretim ve uygulama tekniği ile dünyada bir ilk olan Kaindl Two ve Kaindl Three serisi ürünlerini tasarımcıların ve müşterilerin beğenisine sundu.

İç yapı malzemeleri sektörünün öncü kuruluşu ASPEN liderliğinde üretime başlayan DENDRO, distribütörü olduğu Kaindl Laminat Parke'nin, zemin kaplamasında çığır açacak yeni ürün serileri Kaindl Two ve Kaindl Three'yi, dün (17 Haziran) Bakırköy Titanik Otel'de düzenlenen kokteylle Türkiye’nin dört bir yanından gelen bayilerine tanıttı.

Tanıtım toplantısı DENDRO firma yetkililerinin konuşmalarıyla başladı. Cumhur Dinçer, yaptığı açılış konuşmasında, geçtiğimiz Kasım ayında Tarkett firması ile iş ortaklığına başladıklarını hatırlatarak, ASPEN'in faaliyet alanının geniş olması nedeniyle, yurtdışındaki firmalarla kurulan ortaklıklara önem verdiklerini vurguladı.

Dinçer'in ardından söz alan ASPEN Genel Müdürü Şahin Alpaslan, firmanın 21 yıl içerisinde kat ettiği aşamaları aktardı. Alpaslan, iç yapı sektörünün her boyutuna çözüm sunmak amacıyla 1989 yılında kurulan ASPEN'in yapısında son 2 yılda ciddi değişimler olduğunu ve Kaindl'ın da sürekli desteği ile bu lansmanı gerçekleştirecek altyapının oluştuğunu belirtti.

Ardından ASPEN'e bağlı müdürlükler ve üretim tesislerin hakkında bilgi veren Alpaslan, Kaindl Laminat parkeyi DENDRO ile birlikte satmaya karar vermelerinin, parke kalemini tek kanaldan sunma fikrinden ortaya çıktığını açıkladı.

DENDRO sunumu kapsamında daha sonra Genel Müdür Yardımcısı Serdar Saylan ve Proje Satış Sorumlusu Kıvanç Kaplan söz aldı. Lamine parke üretimi hakkında bilgi veren Saylan, sunumunda lamine parke ile ahşap parkeyi kıyasladı ve lamine türlerini anlattı. Orman endüstri mühendisi olan Kaplan ise sunumunu, ağaç yapıları ve kesim yöntemleri ekseninde gerçekleştirdi.



Kaindl ürünlerinin tanıtıldığı sunumun ardından Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) Genel Müdürü Barış Onay, katılımcılara Türk inşaat sektöründeki güncel eğilimleri aktardı. Onay'ı takiben bir konuşma gerçekleştiren Prof. Dr. Recep Pekdemir ise dinleyicilere global kriz ve güncel ekonomik durum hakkında bilgi verdi.

Toplantı akşam yemeği ile son buldu. DENDRO lansman programı bugün (18 Haziran), dünyanın en modern tesislerinden biri olan Düzce'deki DENDRO Lamine Parke üretim tesislerine düzenlenen gezi ile sona eriyor.

Üretim ve baskı yöntemiyle dünyada bir ilk

Üretim kalitesi ve sınırsız tasarım özelliğiyle sınırları ortadan kaldıran Kaindl, laminat parkedeki kuralları yıkarak, gerçek ahşap üzerine inkjet teknolojisi ile baskı yapılarak üretiliyor.

En üst katmanı doğal karakteristik ağaç kaplamadan oluşan Kaindl parkeler sayesinde, evini ya da işyerini hayalgücüne göre tasarlamak isteyenler kişisel zevklerini zeminlere yansıtabiliyor. Müşteri talebine bağlı olarak, mevcut desen ve renklerle üretim yapılabildiği gibi, istendiği takdirde İstanbul boğazının bir fotoğrafı da laminat parke zemine işlenebiliyor.

DENDRO'nun distribütörlüğünde Türk yapı sektörü ile buluşan Kaindl Two Collection ve Kaindl Three Collection'ın tasarımcılar arasında yoğun talep görmesi bekleniyor.

Kaindl Two ahşap zeminlerin en üst katmanı doğal karakteristik ağaç kaplamadan oluşuyor. Kaplamada ceviz, meşe, kiraz, teak gibi ağaçlar kullanılıyor. Yeni dijital baskı teknolojisi sayesinde ilk kez gerçek ahşap üzerine istenilen renk, tasarım ve hatta nadir bulunan ağaçların kaplama resmi basılarak oluşturuluyor.

Kaindl Three ise sunduğu otantik desenlerle özellikle vintage tarzını benimseyenlere hitap ediyor.


DENDRO hakkında

DENDRO Lamine Parke, ASPEN liderliğinde 2007 yılında sektöre adım attı. Firma, en son teknolojik donanım ve profesyonel alt yapısıyla 60 bin metrekare açık ve 12 bin metrekare kapalı alanda, Avrupa standartlarında E1 kalitesinde üretim yapıyor. Ahşabın ortam şartlarına karşı oluşturduğu genleşme gibi istenmeyen etkileri en aza indiren DENDRO Lamine parkeler, üç farklı ağaç katmanının çalışma yönleri birbirlerine dik açı oluşturacak şekilde yerleştirmesiyle oluşturuluyor. Üç katmanlı yapısı sayesinde ahşabın doğal çalışması yüzde 70 oranında yok ediliyor.

Hassas fırınlarda kurutulan ahşap tabakaların E1 standardındaki özel tutkallarla bir araya getirilmesiyle oluşturulan DENDRO parkelerin panel uçlarında kullanılan 10 cm boyundaki Marine Grade su kontra plağıyla parkelerin birleşim yerleri, yapıya görüntü açısından ömür boyu koruma sağlıyor. Otomatik makinelerle uygulanan altı kat özel UV sertleştirilmiş Bona X marka cila, DENDRO lamine parkeyi daha dayanıklı hale getiriyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dendro-kaindl-two-ve-three-serilerini-tanitti_80525.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!