Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Denizbank’tan Belediyelere 80 Milyon Avro

Denizbank, belediyelerin geliştireceği projelerin finansmanına yönelik olarak 80 milyon avro tutarında kredi sağlamak için Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ile işbirliği anlaşması imzaladı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Denizbank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş, 80 milyon avro tutarındaki söz konusu kredinin dört yıl içinde

Radikal Gazetesi



Denizbank, belediyelerin geliştireceği projelerin finansmanına yönelik olarak 80 milyon avro tutarında kredi sağlamak için Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ile işbirliği anlaşması imzaladı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Denizbank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş, 80 milyon avro tutarındaki söz konusu kredinin dört yıl içinde belediyelere kullandıracağını ve toplam 12 yılda geri ödemesinin yapılacağını söyledi.

Anlaşma kapsamında su, atık, ulaşım ve sağlık projelerine finansman sağlanırken; projelerin çevreye olan etkileri de finansmanın sağlanması konusunda önemli kriterlerden biri olacak. Yerel yönetimlerin finansman ihtiyaçlarına çözüm getirmeyi amaçlayan anlaşmanın bir başka özelliği ise belediyelere yönelik bir eğitim ve teknik destek programı içermesi.

Kredinin en fazla yüzde 40’ının büyükşehir belediyelerine, kalan yüzde 60’ının ise diğer belediyelere kullandırılması planlanıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/denizbanktan-belediyelere-80-milyon-avro_64914.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!