Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Denizli'de 100 Fabrika Jeotermalden Yararlanacak

Denizli Belediye Başkanı Ali Aygören, Denizli'de ilk etapta konutlarla birlikte 100 sanayi kuruluşunun da jeotermal enerjiden yararlanabileceğini s

Dünya



b>Denizli Belediye Başkanı Ali Aygören, Denizli'de ilk etapta konutlarla birlikte 100 sanayi kuruluşunun da jeotermal enerjiden yararlanabileceğini söyledi.
DÜNYA'nın Denizli Bürosu'nu ziyaret eden Aygören, arkadaşımız Şahin Polat'a çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Denizlili sanayicilerin jeotermal enerjiden yararlanmak istediklerini anlatan Aygören, "İlk etapta sanayi kuruluşlarının tamamının jeotermal enerjiden yararlanması mümkün değil, çünkü bu aşamada Denizli Organize Sanayi Bölgesi'ne jeotermal enerji götüremiyoruz. Ancak kent merkezine yakın, özellikle İzmir asfaltı çevresindeki 100 kadar sanayi kuruluşu bu hizmetten yararlanabilecek" dedi.

Denizli'de kurulması planlanan hafif raylı sistem projesi ile ilgili bilgiler de veren Aygören, projenin fizibilite aşamasında olduğunu kaydetti. Aygören, "Projeyi 4 etap halinde hayata geçirmeyi planlıyoruz. Denizli'nin uç noktalarını hafif raylı sistemle birbirine bağlayacağız" dedi.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/denizlide-100-fabrika-jeotermalden-yararlanacak_3413.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!