Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Deprem Bölgesi İçin Tapu İhalesi

Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Marmara Depremi Acil Yapılandırma (MEER) Projesi kapsamında 'Yalova, Kocaeli, Saka

Radikal



b>Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Marmara Depremi Acil Yapılandırma (MEER) Projesi kapsamında 'Yalova, Kocaeli, Sakarya, Hendek ve Kandıra kadastro müdürlükleri yetki sahalarındaki yenileme alanlarında tapu sicil ve kadastro bilgilerinin yenilenmesi' işlerinin yapımı için, firmaları teklif vermeye davet etti.

Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası'ndan alınan kredi ile yürütülmesi planlanan işler için açılacak beş ayrı ihale için, 1. kısım Yalova, 2. kısım Kocaeli, 3. kısım Sakarya, 4. kısım Hendek ve 5. kısım ise Kandıra kadastro müdürlükleri olarak belirlendi. Teklif verecek olanların en az 500 milyar Türk Lirası nakit veya bankalardan alabileceği krediye sahip olması gerekiyor. Firmalarda son üç yıl içerisinde gerçekleştirilmiş olan toplam harita üretim işlerinin, hakediş belgeleri ile ortaya konan ortalama cirosunun hakediş tarihindeki TCMB döviz satış kuru üzerinden en az 300 bin Amerikan Doları olması şartı aranacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/deprem-bolgesi-icin-tapu-ihalesi_10377.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!