Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Deskwork Yurtdışı Ağını Genişletiyor

Yurtiçinde bulunan 20 bayinin yanı sıra Kıbrıs, Yunanistan ve Irak’a ihracat yapan Deskwork Büro Mobilyaları, ihracat ağını genişletme hedefinde. Bu yıl mevcut ihracat pazarlarının arasına da Ürdün, Suriye, İran, Libya ve Azerbaycan’ı da katmak üzere satış sözleşmeleri yaptıklarını söyleyen Deskwork Büro Mobilyaları Genel Müdürü Fahri Köşkeroğlu,

kobiden.com
Deskwork Yurtdışı Ağını Genişletiyor

Yurtiçinde bulunan 20 bayinin yanı sıra Kıbrıs, Yunanistan ve Irak’a ihracat yapan Deskwork Büro Mobilyaları, ihracat ağını genişletme hedefinde. Bu yıl mevcut ihracat pazarlarının arasına da Ürdün, Suriye, İran, Libya ve Azerbaycan’ı da katmak üzere satış sözleşmeleri yaptıklarını söyleyen Deskwork Büro Mobilyaları Genel Müdürü Fahri Köşkeroğlu, üretimlerini artırarak daha geniş bir satış ağı kuracaklarını ve ihracatlarını artırmaya çalışacaklarını dile getirdi.

Modern ve klasik modellerden oluşan üst düzey yönetici ahşap masa takımlarının yer aldığı yeni kataloglarını çıkardıklarına değinen Köşkeroğlu, sürekli sektördeki yenilikleri takip ettiklerini aktardı. Köseoğlu, “Hayatımızın önemli bir bölümünü ofislerimizde çalışarak geçiriyoruz. Bu süre çoğu zaman evimizde geçirdiğimiz süreden dahi fazla. Bu nedenle bir numaralı yaşam alanımız haline gelen ofisimizin düzeni çok önemli. İyi bir dizayn ve konfor, çalışanların rahatı kadar iş verimliliğini artırmak açısından da önemli. Biz de yıllardır çalışmalarımızı bunu göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyor. Tasarımlarımızı bu doğrultuda oluşturuyoruz” şeklinde konuştu.

Üretimlerini 3 bin metrekarelik alanda 35 kişilik bir ekiple sürdürdüklerini kaydeden Köşkeroğlu, ürünlerine yurtiçi ve dışından büyük bir ilgi bulunduğuna işaret etti. Son 2 yıldır tanıtım çalışmalarına ağırlık verdiklerini dile getiren Köşkeroğlu, bu sürede İstanbul CNR Officexpo Fuarı’na katıldıklarını açıkladı.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/deskwork-yurtdisi-agini-genisletiyor_85769.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!