Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Devlet Adamlarını Kale gibi Kapıyla Koruyor

“Hırsızın açamayacağı kapı yoktur ama bizimkini biraz zor açar” diyen Kale Çelik Eşya Genel Müdürü Melih Kuyumcu, “Bizim kapılarımızın en büyük özelliği güvenli oluşudur. Bütün kapılarımız ağır darbelere dayanıklı çelik gövdeye, bir kaç aşamadan oluşan özel kilit sistemine, ayrıca da ses ve ısı yalıtımına sahiptir. Bu yüzden elinizde kapının kendi

Radikal Gazetesi
Devlet Adamlarını Kale gibi Kapıyla Koruyor

Kale Çelik Eşya’nın darbelere, yangına ve özel kilit sistemine sahip çelik kapıları güvenlik ihtiyacı duyan kişilerin yanında, devlet adamları,  emekli asker ve polisler tarafından tercih ediliyor. Kale Çelik Kapılar günümüzün  en büyük sorunlarından biri olan hırsızlığa karşı da caydırıcı  bir etkiye sahip. “Hırsızın açamayacağı kapı yoktur ama bizimkini biraz zor açar” diyen Kale Çelik Eşya Genel Müdürü Melih Kuyumcu, “Bizim kapılarımızın en büyük özelliği güvenli oluşudur. Bütün kapılarımız ağır darbelere dayanıklı çelik gövdeye, bir kaç aşamadan oluşan özel kilit sistemine, ayrıca da ses ve ısı yalıtımına sahiptir. Bu yüzden elinizde kapının kendi anahtarı yoksa bizim kapının açılması bir kaç saat sürer” dedi.

Sadece 12 bin adet üretiyor

Bu özelliklerinden dolayı iki tür müşterilerinin olduğunu söyleyen Kuyumcu, “Biz bireylere ve kurumsal müşteriye satış yaparız. Çok butik bir üretimimiz vardır. O yüzden yıllık satışımız 12 bin adet civarında. Bireysel müşterilerimiz daha çok güvenlik ihtiyacı içinde olan kişilerdir. Bunlar devlet adamları, emekli asker ve polislerden oluşur. Bizim ürünlerimizi güvenli olduğu için isterler. Bunlar için özel kilit sistemi geliştirdik. Ayrıca bu müşteri grubunun ihtiyacına göre kapının estetik tasarımı da yapılır. İkinci grup müşteri kitlemizse kurumsal şirketlerdir. Taş Yapı, Siska, Gül İnşaat, Hoffman gibi büyük inşaat firmaları kapılarını bizden alır” diye konuştu. Kale Çelik Kapı’ların anahtarlarını herhangi bir çilingirde çoğaltmanın mümkün olmadığını söyleyen Melih Kuyumcu, “Sadece ev sahibinin bildiği belli noktalarda çoğaltma yapılabiliyor. Çoğaltma yaparken de kimlik bilgisi soruluyor. Bu nedenle Kale Çelik Kapı’nın anahtarını kolaylıkla kapıcıya, yardımcınıza bırakabiliyorsunuz” açıklamasında bulundu.

O nedenle ürün fiyatlarının da piyasadaki diğer kapılardan farklı olduğunu ifade eden Kuyumcu, çelik kapı fiyatının 2 bin 300 liradan başlayıp özelliğine ve modeline göre yukarılara kadar çıktığını anlattı. Çelik kapılarının yanında çelik kasalarıyla da iddialı olduklarını dile getiren Kuyumcu, “Bizim çelik kasalarımız da kolay kolay açılmaz. TSE’nin yaptığı bir araştırma var. TSE bu çalışmaya göre kasalara 1’den 10’a kadar not veriyor. 1 en kolay açılan 10 en zor açılan kasa anlamına geliyor. Bizim kasalarımıza TSE tarafından 9 notu verildi. Bu ‘uzun süre açılmayan kasa’ anlamına geliyor. Bizim bankalarda emanet ürünlerin saklandığı zırhlı kapılarımızda var. Bu kapılarımızda TSE tarafından ‘çok sağlam’ anlamına gelen 13 notuyla değerlendirildi” diye konuştu.

Yangına dayanıklı kapı

Kale Endüstri Grubu’na bağlı olarak 1991 yılında kurulan Kale Çelik Eşya, çelik kapı ve para kasasının yanında yangın kapısı, kasa dairesi kapısı ve arşivleme dairesi kapısı da üretiyor. Melih Kuyumcu, Kale yangın kapılarının iki saat yangına dayanabilecek güçte olduğunu belirtti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/devlet-adamlarini-kale-gibi-kapiyla-koruyor_67574.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!