Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Dikkat 'Fahişe' Çıkabilir!

İtalya’nın Treviso eyaletine bağlı Mogliano kentinde olağan trafik işaretlerine bir yenisi eklendi. Mogliano Belediye Başkanı Giovanni Azzolini, kent caddelerine, üzerinde ‘Dikkat, fahişe çıkabilir’ yazan trafik işaretleri dikti.

Radikal Gazetesi
Dikkat 'Fahişe' Çıkabilir!

İtalya’nın Treviso eyaletine bağlı Mogliano kentinde olağan trafik işaretlerine bir yenisi eklendi. Mogliano Belediye Başkanı Giovanni Azzolini, kent caddelerine, üzerinde ‘Dikkat, fahişe çıkabilir’ yazan trafik işaretleri dikti. ‘Dikkat, çocuk çıkabilir’, ‘Hayvan çıkabilir’ vb. uyarı levhalarına alışık olan Moglianolular, yeni bir uygulamayla karşı karşıya kaldı. Bu çerçevede kentin kalabalık caddelerine, üzerinde mini etekli ve yüksek topuklu kadın simgesi bulunan trafik uyarı işaretleri dikildi. Uygulamayı başlatansa, kentteki fahişelerle polisiye yöntemlerle baş edemeyen Belediye Başkanı Azzolini oldu. Hava karardıktan sonra kent caddelerini dolduran kadın ve transseksüel fahişelerin artık tahammül sınırlarını aştığına karar veren belediye başkanı, Azzolini soruna sıradışı bir yöntem buldu.

Başkan Azzolini, “Mogliani vatandaşlarını bu konuda yalnız bırakmayacağım. Sorun artık tahammül sınırlarını çoktan aştı” dedi. Azzolini, mini etekli ve yüksek topuklu kadın simgesinin bazı şoförlerin dikkatini dağıtabileceğine yönelik eleştirilere de, “Asıl gerçekleri dikkat dağıtıyordu. Bu yüzden kazalar meydana geldi” diye cevap verdi. (dha, The Daily Mail)

http://www.yapi.com.tr/haberler/dikkat-fahise-cikabilir_78254.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!