Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Doğtaş 2011'de Yüzde 30 Büyüyecek

Doğtaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, 2011 yılında yüzde 30 büyümeyi hedeflediklerini bildirdi. Doğan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, şirket olarak, daha önce hazırladıkları stratejik planları başarıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

yapi.com.tr / AA
Doğtaş 2011'de Yüzde 30 Büyüyecek

Doğtaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, 2011 yılında yüzde 30 büyümeyi hedeflediklerini bildirdi. Doğan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, şirket olarak, daha önce hazırladıkları stratejik planları başarıyla gerçekleştirdiklerini söyledi. Son 4 yıl incelendiğinde büyüme ve hedeflerin net bir şekilde görüldüğünü ifade eden Doğan, şöyle konuştu:
    
''Sırasıyla yüzde 17, yüzde 19, yüzde 22 ve geçtiğimiz yıl da yüzde 27'lik büyüme gerçekleştirdik. 2010 yılında yakaladığımız bu başarıdan yola çıkarak DOĞTAŞ olarak, bu yıl yüzde 30'luk bir büyüme hedefliyoruz. Küresel İlkeler Sözleşmesi'ne taraf olmamızın getirdiği insana ve çevreye verdiğimiz değer, kurumsallaşma ve sosyal şirket olmanın getirdiği değerler üzerinde daha fazla ne yapabiliriz soruları üzerinde çalışmalarımız oldu. Bu yıl mayıs ayında 15 bin metrekare ek tesisimizin açılışını yapacağız. 2012 yılında yine Biga'mızda 30 bin metrekarelik yeni bir son teknoloji mobilya fabrikası yapmayı planlarımıza aldık. Doğanlar Grup olarak ayrıca mobilya, enerji, perakende, sağlık, sağlık turizmi ve madencilik alanlarını kapsayan 6 sektörde faaliyetlerimizi sürdürmeyi planlıyoruz.''
    
Doğan, Doğtaş Mobilya'nın 1972 yılında kurulduğunu ve bu yıla kadar hızlı bir büyüme gerçekleştirdiğini ifade ederek, oturma gruplarından yemek odalarına, genç ve çocuk mobilyalarından yatak odalarına ve Türkiye'nin ilk CE Medikal Sınıfı belgeli yataklarına kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle, uluslararası kalite standartlarında üretilen özgün tasarımlı modelleri ve fonksiyonellikle şıklığı birleştiren modern çizgili ürünleri piyasaya sunduklarını kaydetti.
    
Kalite ve tasarım konusunda sektöre birçok yenilik getiren Doğtaş Mobilya'nın, 2008 yılında aldığı ''Turquality'' belgesi ile de yurt dışı atılımlarına hız verdiğini vurgulayan Doğan, bu yöndeki çalışmalarını sürdüreceklerini bildirdi. Doğan ayrıca, takım ruhunu ve birlikteliğin verdiği gücü esas alan Doğtaş Mobilya'nın, yeni strateji ve hedefleriyle başarılarına başarı ekleyerek adından söz ettireceğini ifade etti.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/dogtas-2011de-yuzde-30-buyuyecek_86464.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!