Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Doğu-Batı Arıtma Tesisi Protokolü İmzalandı

Bursa’da yerel yönetim tarihinin en büyük çevre projesi olarak belirtilen Doğu-Batı Arıtma Tesisleri’nin yapım işine ait protokol törenle imzalandı

Ticaret



b>Bursa’da yerel yönetim tarihinin en büyük çevre projesi olarak belirtilen Doğu-Batı Arıtma Tesisleri’nin yapım işine ait protokol törenle imzalandı. Bursa’da en büyük çevre yatırımına Büyükşehir Belediyesi tarafından start verildi.

Avrupa Yatırım Bankası’nın katkıda bulunacağı 100 trilyon liralık proje Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ’yle müteahhit konsorsiyumunu oluşturan İtalyan Emit, Türkiye’den Sistem Yapı ve Fransa’dan OTVSA yetkililerinin imza koyduğu protokolle Bursa’ya daha çağdaş ve çevreye saygılı bir kent olma yolunda start verildi.

İmza töreninde konuşan Başkan Bilenser, projenin Bursa’nın sorunlarına çözüm yönünde son derece önemli bir adım olduğunu söyledi. Kentin en büyük çevre yatırımına böylece kol sıvandığını ve 350 bini aşkın konutun evsel sıvı atıklarının yarattığı olumsuzlukların proje tamamlandığında ortadan kalkacağını anlattı.

Nilüfer Çayı yıllar öncesinde olduğu gibi, tertemiz akacak” dedi. Proje finansmanına Avrupa Yatırım Bankası’nın yüzde 50 oranında katkı sağlayacağı belirtilirken, bu dev projenin 2004 yılında tamamlanmasının hedeflendiği bildirildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dogu-bati-aritma-tesisi-protokolu-imzalandi_2852.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!