Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Doküman Paylaşım Platformları Projeleri Hızlandırıyor"

2000 yılında kurulan proje yönetim şirketi Aconex, bulut tabanlı online ve mobil sistemi ile dünyadaki en büyük inşaat ve mühendislik projelerine bilgi yönetimi konusunda destek sağlıyor.

yapı.com.tr
"Doküman Paylaşım Platformları Projeleri Hızlandırıyor"

Avustralya, San Francisco ve California’daki merkezleri dahil, dünya çapındaki 40 ofisiyle hizmet veren Aconex'in, bulut tabanlı online ve mobil bilgi ve doküman paylaşım platformu konuttan tünele, metrodan köprüye her ölçekteki inşaat projesinde uygulanabiliyor.

İngiliz Ticaret Odası işbirliğiyle bir panel düzenleyen Aconex, Türkiye’de inşaat sektörünün doküman yönetiminde yenilikçi teknolojik platformları tartışmaya açtı. İngiliz ve Avustralya ortaklığındaki proje yönetim şirketi olan Aconex'in İngiliz Konsolosluğunda düzenlenen panelde açılış konuşmalarını Avustralya Başkonsolosu Lino Strangis ve Birleşik Krallık Başkonsolos Yardımcısı ve (UKTI) Ticaret ve Yatırım Bölümü Başkanı Neil Floyd gerçekleştirdi.


Aconex Türkiye Yöneticisi Ozan Küçük'ün yönettiği panelde, İstanbul’da devam etmekte olan önemli projelerden temsilciler doküman yönetim sisteminden nasıl yararlandıklarını anlattılar. Anadolu Gayrimenkul Kartal Projesi’nde, OHL Marmaray Projesi’nde ve Yapı Merkezi de Avrasya Tüneli Projesi’nde bulut tabanlı sistemden faydalanarak iş süreçlerini daha güvenli, verimli ve hızlı geliştirdiklerini belirttiler.


http://www.yapi.com.tr/haberler/dokuman-paylasim-platformlari-projeleri-hizlandiriyor_138253.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!