Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Dolmabahçe'ye Polis Zoruyla Tahliye

Dolmabahçe Sarayı’nın yanındaki otopark ve çay bahçesi olarak kullanılan 4 bin metrekarelik ‘Beleşbahçe’yi aylık 2 bin 500 liraya işleten özel şirketin sözleşmesi 31 Aralık’ta sona erdi. Ancak bahçe ve otoparkı işleten işletmecinin devre yanaşmaması üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü, Beşiktaş Kaymakamlığı’na başvurarak polis zoruyla boşaltılmasını

yapi.com.tr
Dolmabahçe'ye Polis Zoruyla Tahliye

Dolmabahçe Sarayı’nın yanındaki otopark ve çay bahçesi olarak kullanılan 4 bin metrekarelik ‘Beleşbahçe’yi aylık 2 bin 500 liraya işleten özel şirketin sözleşmesi 31 Aralık’ta sona erdi. Ancak bahçe ve otoparkı işleten Kemal Ateş Gıda Turizm Petrol Gaz Ltd. Şti'nin devre yanaşmaması üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü, Beşiktaş Kaymakamlığı’na başvurarak polis zoruyla boşaltılmasını istedi. Radikal Gazetesi'nden Fatih Yağmur'un haberine göre, bahçe ve otoparkın boşaltılmasının ardından işletme hakkı Milli Saraylar Daire Başkanlığı’na geçecek.

Erdoğan’ın talimatı

14 Mayıs’ta konuyu manşete taşıyan Radikal Gazetesi'ne konuşan emlakçılar, kiranın en az 15 ile 20 bin lira arasında olması gerektiğine dikkat çekmişti. Daha sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bezmi Âlem Valide Sultan Camii’nde kıldığı bir cuma namazı sonrası çevresindeki yetkililere çay bahçesini göstererek “Burası hâlâ duruyor mu?” diye sormuş ve bir an önce çözüm bulunmasını istemişti.

ETİKETLER: kurum kent
http://www.yapi.com.tr/haberler/dolmabahceye-polis-zoruyla-tahliye_90286.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!