Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

DOSAB’da Enerji Hatları Yenileniyor

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) enerji nakil hatlarını yenileme çalışması başlattı. Dört ayda bitirilmesi plânlanan proje sonuçlandığı

Ticaret



b>Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) enerji nakil hatlarını yenileme çalışması başlattı. Dört ayda bitirilmesi plânlanan proje sonuçlandığında, bölge kesintisiz ve modern enerjiye kavuşmuş olacak.

DOSAB’ın sanayicilerin kesintisiz enerji sorununa DOSAB yönetimi neşter vurdu. Bölgenin enerji iletişim ve dağıtım hatlarının yenilenmesi amacıyla bir ihale gerçekleştirdi. İhaleyi kazanan Alman Siemens firmasıyla sözleşme imzalayan DOSAB yönetimi projeyi 4 ay içinde gerçekleştirmeyi plânlıyor.

DOSAB Başkanı Mustafa Taşdelen, bölgenin, günümüzün modern altyapı sistemine sahip olmadığını bunun da kesintisiz enerji konusunda sıkıntıya yol açtığını söyledi. Bu sorunu gidermek için, ilk etapta elektrik sistemini iyileştirmek ve bölge sanayicisine kesintisiz ve modern enerji temin etmek için işe kol sıvadıklarını söyledi.

İhaleye altı firmanın teklif verdiğini ancak günümüzün en ileri teknolojisini en uygun fiyata teklif eden Siemens firmasına işin verildiğini anlattı. Projenin 600 bin Euro’ya mal olacağı belirtildi.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/dosabda-enerji-hatlari-yenileniyor_2952.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!