Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Dumankaya Konsept Halkalı'da Ön Satışlar Başlıyor

Avrupa Yakasındaki yatırımlarına bir yenisini eklemeye hazırlanan Dumankaya İnşaat, Halkalı’da gerçekleştireceği Dumankaya Konsept Halkalı projesinin ön satışlarına yakında başlayacak. Proje, yer alan toplam 793 rezidans daire ve 20 adet villa kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleriyle her kesime ve her bütçeye hitap eden bir proje

yapi.com.tr
Dumankaya Konsept Halkalı'da Ön Satışlar Başlıyor

Avrupa yakasındaki yatırımlarına bir yenisini eklemeye hazırlanan Dumankaya İnşaat, Halkalı’da gerçekleştireceği Dumankaya Konsept Halkalı projesinin ön satışlarına yakında başlayacak. Dün (17 Ağustos Çarşamba) akşam Çırağan Sarayı'nda emlak editörleriyle bir araya geldiği iftar yemeğinde Dumankaya Konsept Halkalı yatırımına dair bilgiler veren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, “250 milyon TL yatırım değerine sahip bu projemizle, Avrupa yakasındaki tüketicilere bir adım daha yaklaşmış olacağız. 48 yıldır Dumankaya olarak geliştirdiğimiz her projede kente kimlik katan yaşam alanları geliştirme misyonuyla hareket ettik. Bu doğrultuda projelerimizin bulunduğu bölgenin çehresini değiştirmede katkıda bulunması bizim için çok önemli. Bu yeni projemiz de sunacağı sosyal imkanlar ve özel mimarisiyle, Dumankaya İnşaat farkını Halkalı’da yaşatacak” dedi.

Dumankaya İnşaat’ın 2011 yatırımlarına ve gelecek hedeflerine dair konuşan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya da, “2011 yılı kapsamında planladığımız bütün yatırımlarımıza hız kesmeden devam ederken, vaad ettiğimiz sürede bitirdiğimiz projelerimizde daire teslimlerini gerçekleştiriyoruz. Her zaman insanların ihtiyaç duyduğu ve talep ettiği projelerle onların karşısına çıkmak için çaba sarfediyoruz. Hatta bu çabalarımızı daha öteye taşıyarak şuan da belki gereksinim duymadıkları ama ileride mutlaka eksikliğini hissedecekleri sosyal donatıları, teknik imkanları da onlar talep etmeden kendilerine sunuyoruz. 2011 yılının ikinci yarısında başlayacağımız ilk projemizin detaylarını ilk defa sizinle paylaşıyor olmaktan ve projemizin ön satışlarına kısa bir süre içinde başlayacağımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Sınırlı süre için ön satış fiyatlarımız ortalama 2.300 TL olacak. Ön satış döneminde konut satın alan müşterilerimiz %10 fiyat avantajından faydalanmış olacaklar.  2011 yılına teslimler ve yeni proje lansmanları ile hızlı bir giriş yaptık ve aynı hızda devam ediyoruz, yatırımlarımızı hız kesmeden hedeflerimize uygun bir şekilde sürdüreceğiz” dedi. 

Dumankaya Konsept Halkalı projesi yer alan toplam 793 rezidans daire ve 20 adet villa kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleriyle her kesime ve her bütçeye hitap eden bir proje olacak. Projede 1+1 daireler 55-65 m2, 2+1 daireler 90-130 m2, 3+1 daireler 118-175 m2 ve 4+1 daireler 160-175 m2 büyüklükleri arasında değişen farklı seçenekler ile sunulacak.


Dumankaya Adres projelerinde daireler sahipleriyle buluşmaya başladı

Öte taraftan, Tuzla - Aydınlı bölgesinde yer alan Dumankaya Adres projesindeki konut teslimleri kısa bir süre önce başladı.3. etap inşaatı devam eden Adres projesinde 10 Ağustos Çarşamba günü başlayan daire teslimleri, düzenlenen etkinliklerle yoğun bir şekilde devam ediyor. 26 Ağustos Cuma günü son bulacak daire teslimleri kapsamında 1.ve 2. etapta yer alan toplam 560 konut sahipleri ile buluşacak. Projenin 3. etabında ise konut teslimlerinin yıl sonunda gerçekleşmesi hedefleniyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dumankaya-konsept-halkalida-on-satislar-basliyor_88794.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!