Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Dumankaya Vizyon’a Erken Dönem Talepler Başladı

Dumankaya İnşaat’ın Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi Kartal’da yükselecek Dumankaya Vizyon projesi, Konut ve İşyeri Fuarı’nda gerçekleştirilen ön lansmanı takiben yaklaşık iki hafta içinde topladığı 2500’ü aşkın taleple sektörde önemli bir başarıya imza attı. Projede satışların önümüzdeki günlerde başlaması planlanıyor.

yapi.com.tr
Dumankaya Vizyon’a Erken Dönem Talepler Başladı

umankaya İnşaat’ın Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi Kartal’da yükselecek Dumankaya Vizyon projesi, Konut ve İşyeri Fuarı’nda gerçekleştirilen ön lansmanı takiben yaklaşık iki hafta içinde topladığı 2500’ü aşkın taleple sektörde önemli bir başarıya imza attı. Projede satışların önümüzdeki günlerde başlaması planlanıyor.

İstanbul’un en büyük kentsel dönüşüm alanlarından Kartal’a yeni bir ‘vizyon’ sunmayı hedefleyen Dumankaya Vizyon, ön lansmanı takiben yarattığı yoğun taleple şimdiden önemli bir başarıya imza atmaya hazırlanıyor.

Dünyaca ünlü mimar Zaha Hadid’in projelendirdiği Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi’ne komşu olan, Japon mimar Tatsuya Yamamoto imzasını taşıyan Dumankaya Vizyon Projesi, 33 katlı ve 24 katlı iki rezidans bloğu ile 18 katlı bir ofis bloğundan oluşuyor.

20.000 metrekarelik arazi üzerinde yükselecek ve toplam 340 rezidans daireye ev sahipliği yapacak olan projede satışlar önümüzdeki günlerde başlayacak. Dumankaya Vizyon’un toplam proje değerinin yaklaşık 100.000.000 USD tutarında olması planlanıyor.

Bölgenin en yüksek binalarını oluşturan rezidans bloklarında stüdyo (37–53 m2), 1+1 (55–61 m2), 2+1 (78–102 m2) daireler, kalabalık aileler için 3+1 (116–131 m2) daireler olmak üzere farklı seçenekler sunulacak. En üst katlar ise yüksek tavanlı loft dairelere ayrılacak.

Dumankaya Vizyon’da rezidans hizmetleri kapsamında house keeping’den laundry’e, teknik bakım ve onarımdan 24 saat profesyonel resepsiyona, posta hizmetlerinden güvenliğe geniş bir hizmet yelpazesi sunulacak. Tüm projenin altı boydan boya kapalı otopark olacak ve her daireye en az 1 araçlık otopark alanı düşecek.

Dumankaya Vizyon konumu itibariyle merkeze ve toplu taşıma araçlarına ulaşım kolaylığıyla da dikkat çekiyor. Proje, Kartal Deniz Otobüsü İskelesi’ne ve Kartal Tren İstasyonu’na 5 dakika uzaklıkta, yapılmakta olan metroya ise iki durak yürüme mesafesinde yer alıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı ve TEM otoyoluna ulaşmak yaklaşık 7–8 dakika sürüyor.

Dumankaya Vizyon genç profesyonellerden yeni evlilere, çevre kuruluşlarda çalışanlardan genç ailelere herkesi hedefleyen, sosyal yaşamın her ayrıntısı eksiksiz düşünülmüş bir yaşam ve çalışma merkezi olmayı hedefliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dumankaya-vizyona-erken-donem-talepler-basladi_60283.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!