Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Dünya Gençliğinin Temiz Çevre Projeleri İstanbul’da Yarışacak

Dünyanın değişik bölgelerinden 30 ülkenin öğrencileri, temiz bir çevre için hazırladıkları projelerle İstanbul’da yarışacak.

Zaman



ünyanın değişik bölgelerinden 30 ülkenin öğrencileri, temiz bir çevre için hazırladıkları projelerle İstanbul’da yarışacak. İNEPO Çevre Derneği tarafından düzenlenen “İNEPO Ulusal ve Uluslararası Çevre Proje Yarışması”nın bu yıl 13.’sü düzenleniyor.

Çevre ve Orman Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Fatih Koleji’nin ortak organizasyonuyla gerçekleştirilecek proje yarışmasıyla, Türkiye ve dünyada artan çevre sorunlarının çözülmesi ve çevrenin korunup iyileştirilmesi konusunda gençler bilinçlendirilmek isteniyor. Bu yıl 30’a yakın farklı ülkenin öğrencileri, çevre sevgisi ile bir araya gelecek. İNEPO çevreye duyarlı haberler hazırlayan genç çevreci basın mensuplarını da basın ödülleri alanında yarıştırıyor. Yarışmalarda, son bir yıl içerisinde çıkan çevre haberleri konunun uzmanları tarafından değerlendirilerek dereceye girenler tespit ediliyor. “İNEPO Ulusal ve Uluslararası Çevre Proje Yarışması”nın sponsorları arasında Zaman Gazetesi de yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dunya-gencliginin-temiz-cevre-projeleri-istanbulda-yarisacak_24699.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!