Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Dünyanın En Yenilikçi Malzeme Kütüphanesi Material ConneXion® İstanbul Açıldı

Yapı-Endüstri Merkezi'nin (YEM), dünyanın yenilikçi malzemeler konusundaki en büyük ve önemli merkezi olan Material ConneXion® ile imzaladığı işbirliği anlaşması çerçevesinde kurulan 'Material ConneXion® İstanbul', markanın kurucusu ve CEO'su George Beylerian ile dünyaca ünlü tasarımcı Sami Hayek'in katılımlarıyla, YEM’de düzenlenen büyük bir

yapi.com.tr
Dünyanın En Yenilikçi Malzeme Kütüphanesi Material ConneXion® İstanbul Açıldı

Yapı-Endüstri Merkezi'nin (YEM), dünyanın yenilikçi malzemeler konusundaki en büyük ve önemli merkezi olan Material ConneXion® ile imzaladığı işbirliği anlaşması çerçevesinde kurulan 'Material ConneXion® İstanbul', markanın kurucusu ve CEO'su George Beylerian ile dünyaca ünlü tasarımcı Sami Hayek'in katılımlarıyla, YEM’de düzenlenen büyük bir partiyle kapılarını açtı.  


"YEM için önemli bir gün, tasarım sektörü için önemli bir adım"



Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Hasol
, açılış töreninde yaptığı konuşmada, ilklerden birini hayata geçirmenin ve dünyadaki en önemli malzemeleri tasarım dünyasıyla buluşturmanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek, Material ConneXion® İstanbul'un açılışının YEM için önemli bir gün, tasarım sektörü içinse önemli bir adım olduğunu vurguladı.   


"İstanbul ve Türkiye için bir rönesans"

Hasol'un ardından söz alan Material ConneXion® Kurucusu ve CEO'su George Beylerian ise, 6 yıllık 'romantik' bir işbirliğinin sonunda, bu kutlama gününde YEM'de bulunan herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Muhteşem bir partide bir aradayız. Bu günü, tasarım profesyonellerini çatısı altında toplayan YEM'in büyük başarısı olarak görüyorum. Material ConneXion konseptinin, Türkiye'deki tasarımcıların yeni fikirler geliştirmesine yardımcı olacağını ümit ederken, kütüphanemizdeki yeni malzemelerin İstanbul ve Türkiye için bir rönesans olmasını diliyorum."


"YEM, tasarım dünyasının merkezi olmayı sürdürecek"

Material ConneXion® İstanbul'un ilk kıvılcımını yakan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) Genel Müdürü Barış Onay da, partiye katılanlara seslenerek; "YEM, Türkiye tasarım dünyasının merkezinde yer almayı hedefleyen bir merkez. Buraya gelmeye devam edin" dedi ve gecenin sürpriz konuğu Sami Hayek'i kürsüye davet etti.


"Material ConneXion önemli bir kaynak ve tasarım tetikleyicisi"

Bu büyük açılış partisinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sami Hayek, Material ConneXion'dan seçtiği yenilikçi malzemelerle gerçekleştirdiği tasarımlardan örnekler sundu. Malzemenin, tasarımın güçlü bir bileşeni olduğunu hatırlatan Hayek, "Ve ben yeni malzemeler keşfetmeyi seviyorum. Material ConneXion bu anlamda çok önemli bir kaynak sunuyor ve yeni hayaller kurmama yardımcı oluyor" dedi.  

Açılış gecesi, kalabalık bir ziyaretçi grubunun katılımıyla gerçekleşen partiyle devam etti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dunyanin-en-yenilikci-malzeme-kutuphanesi-material-connexion-istanbul-acildi_89301.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!