Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

Dünyanın İzlediği Tasarım Öncüsü; Michel Rojkind

Architectural Record dergisinin, 2005 yılında 10 tasarım öncüsünden biri olarak gösterdiği Mexico City doğumlu mimar Michel Rojkind, yenilikçi biçim ve çarpıcı renk kullanımı ile, mimarlık dünyasının izlenmeye değer yükselen yıldızları arasında yer alıyor.

yapi.com.tr
Dünyanın İzlediği Tasarım Öncüsü; Michel Rojkind

STRONG>Architectural Record dergisinin, 2005 yılında 10 tasarım öncüsünden biri olarak gösterdiği Mexico City doğumlu mimar Michel Rojkind, yenilikçi biçim ve çarpıcı renk kullanımı ile, mimarlık dünyasının izlenmeye değer yükselen yıldızları arasında yer alıyor.

Aynı zamanda eski bir rock davulcusu ve iflah olmaz bir kaşif olan Rojkind, 2002 yılında kurduğu ‘Rojkind Arquitectos’ bünyesinde, endüstri ürünleri tasarımından yapı ölçeğine kadar farklı ölçeklerde projeler üretiyor. Modern yaşama odaklanarak işlevselliğin ötesine geçen deneyimler tasarlayan Rojkind, her bir projeyi tüm katmanlarıyla derinlemesine ele almayı kendisine felsefe edinmiş.

Ofis çalışmalarının yanı sıra, FWD dergisinin teknoloji bölüm editörlüğünü de üstlenen Rojkind; Ordos, Marcus, Chernikov başta olmak üzere çok sayıda önemli ödüle sahip ve son dönemde Kuveyt, Çin, Singapur, Dubai, İspanya’da büyük ölçekli pek çok yarışmaya davet edildi.

Michel Rojkind, 08 Haziran 2010 Salı günü 19.00’da, Siemens Ev Aletleri ana sponsorluğunda ve Bilkom sponsorluğunda, Yapı-Endüstri Merkezi’nde (YEM) 'Bulaşıcı Risk' başlıklı bir konferans verecek.

Meksiko City merkezli ofisinde çalışmalarını sürdüren Rojkind, YEM’de gerçekleştireceği konferansta, süregelen ekonomik kriz bağlamında tasarım yapmanın güçlüklerinden ve farklı bağlamlara uyum sağlamak için gerekli strateji bilincinin gerekliliğine değinecek. Projelerinden de örnekler sunacak olan mimar konuşmasında, gerçekleştirilen projelerinden ‘Falcon Genel Müdürlük Binası’ ve ‘Nestle Uygulama Grubu Laboratuarları’ ile 2013 yılında tamamlanması öngörülen ‘R432’ projesinden bahsedecek.

Sınırlı kontenjanı olan etkinliğe katılmak için lütfen tıklayınız.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/dunyanin-izledigi-tasarim-oncusu-michel-rojkind_79805.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!