Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

III. Gayrımenkul Zirvesi 2...

Dünyanın tercihi İstanbul İstanbul

Yapı Kredi Koray GYO tarafından Göktürk Beldesi'nde 100 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen İstanbul İstanbul Projesi dünyada da hayranlık uyandı

Akşam Online/05.04.2002



apı Kredi Koray GYO tarafından Göktürk Beldesi'nde 100 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen İstanbul İstanbul Projesi dünyada da hayranlık uyandırdı. İstanbul İstanbul, her yıl Fransa'da yapılan ve dünyanın en ünlü gayrımenkul fuarı kabul edilen MIPIM'de düzenlenen yarışmada 'Dünyanın En İyi Konut Projesi' seçildi. Kuruluşun Genel Müdürü Hakan Kodal, geçen yıl da MIPIM'de başka bir projeleri ile finale kaldıklarını belirterek, 'Yarışmayı fuara gelen 15 bin ziyaretçinin oylarıyla kazandık. Türkiye ekonomik bir kriz yaşarken bir Türk projesinin Avrupa'da böyle bir başarı kazanması bizim için gurur verici' dedi.

Modern hayatın konsepti

İstanbul'un finans merkezleri Levent ve Maslak'a sadece 15 dakika uzaklıkta kurulan İstanbul İstanbul, modern hayatın konseptini sunuyor. Akdeniz ile Türk mimarisinin birleştiği proje 79 metrekarelik stüdyo dairelerden 158 metrekarelik bahçeli ya da balkonlu dairelere, 188 metrekarelik 3 odalı dubleks villalardan 724 metrekarelik beş odalı villalara kadar çeşitli seçeneklerden oluşuyor. 'BizBize' hizmet konsepti çerçevesinde ise onarım, temizlik gibi ihtiyaçları karşılayacak profesyonel müşteri hizmetleri ile giriş çıkışları denetleyecek uzman güvenlik görevlileri 24 saat boyunca çalışacak. BizBize'de açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness, aletli jimnastik, squas salonu, tenis kortları, bistro, oyun salonu, çocuk kulubü de yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dunyanin-tercihi-istanbul-istanbul_653.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!