Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

DUPONT™ TYVEK® Enerji Etkinlğinde ve Korumada 40. Yılını Kutluyor

Bariyer koruma, dayanıklılık ve nefes alma özelliklerinin mükemmel bir kombinasyonunu oluşturan lider nonwoven(dokumasız)malzeme DuPont™ Tyvek® sektördeki 40. yılını kutluyor. Kağıt film ve kumaşın farklı özelliklerini bir arada bulunduran Tyvek®; pek çok tehlikeli madde, su, kimyasal bozulma ve yırtılmalara karşı dirençli, hafif ve aynı zamanda

yapi.com.tr
DUPONT™ TYVEK® Enerji Etkinlğinde ve Korumada 40. Yılını Kutluyor

ariyer koruma, dayanıklılık ve nefes alma özelliklerinin mükemmel bir kombinasyonunu oluşturan lider nonwoven(dokumasız)malzeme DuPont™ Tyvek® sektördeki 40. yılını kutluyor. Kağıt film ve kumaşın farklı özelliklerini bir arada bulunduran Tyvek®; pek çok tehlikeli madde, su, kimyasal bozulma ve yırtılmalara karşı dirençli, hafif ve aynı zamanda nefes alma özelliğine sahip bir üründür.

DuPont, 1967 yılında Tyvek® ürününü piyasaya sunarak, partikül, küf ve bakteri geçirmeyen, fakat aynı zamanda su buharı geçişine izin veren, nefes alan ilk nonwoven materyal olarak, teknik tekstil sektöründe önemli bir başarı sağladı. Yüzde yüz geri dönüşümlü yapıya sahip olan ürün, Richmond, Va., ve Luxembourg’daki DuPont tesislerinde üretiliyor.

DuPont Nonwovens Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Matthew L. Trerotola “DuPont’un küresel pazarın değişen ihtiyaçlarını karşılamak için Membran teknolojilerinde küresel bir lider olarak, binaların, çalışanların, araçların, ekipmanların ve önemli belgelerin korunmasındaTyvek® ve diğer teknolojileri sağlamaya devam edeceklerini belirtiyor..

DuPont™ Tyvek® ürününün en yaygın ve bilinen uygulaması DuPont™ Tyvek®Nefes Alan Su Yalıtım Örtüleri® olmasına rağmen, Tyvek® ürünü; koruyucu giysiler, zarflar, etiketler, iç-dış tabelalar, poster uygulamaları, steril, tıbbi ve endüstriyel ambalajlar, çanta, harita ve araba örtülerini de kapsayan çok farklı kullanım alanlarına sahip bir üründür.
Diğer DuPont™ Tyvek® uygulamaları:

· Tyvek® ürününden yapılan koruyucu giysiler tüm dünyada üretim, laboratuar ve acil durum müdahale düzenlemelerinde geniş çaplı olarak kullanılmakta, tehlikeli malzemelere karşı üstün personel koruması sağlamaktadır.
· Tyvek®, tüm steril tıbbi ambalaj türlerinde, ilgili cihazlar ve tıbbi gereçlerde kullanılmaktadır.
· Tyvek®zarfları 30 yıldan uzun bir süredir Fed Ex(R) Pak’ın tercih ettiği üründür.
· Tyvek® ile yapılan kılıflar/ örtüler; üretim, taşıma ve depolama sırasında kişisel araçlardan NASA uzay istasyonu modüllerine kadar bir çok şeyi korumaya yardımcı olmak üzere kullanılmaktadır.

DuPont, Tyvek® için yeni çıkan uygulamaları iddialı bir şekilde takip ederek, ürüne yeni performans yetkinlikleri ekliyor ve ürünün kullanımını farklı açılarla çeşitlendiriyor. Ürün gamına eklenen en son Tyvek® türleri:

· Tyvek® Oto Yüzey Koruma Sistemi, nakliye sırasında yeni araçların boya ve cilasını korurken, boyanın tamamen kurumasına ve kürleşmesine izin vermektedir.
· Tyvek® Brillion® matbaa ve etiket üreticilerine, ürünlerinin baskı ve görünüm kalitesini artıracak geniş bir seçenek yelpazesi sunmaktadır.
· DuPontTM Tyvek® ile üretilen InkJet Banner Media geniş formatlı tabela ve bannerların geliştirilmesinde inkjet yazıcılara uyumu sağlamak için ileri bir kaplama özelliği göstermektedir.
· Tyvek(R) Enercor(TM), çatı ve cepheler için reflektif yüzeyi ile ek ısı yalıtım sağlayan nefes alan su yalıtım örtüsüdür.
· Dupont™ AirGuard® , özellikle metal çatılarda reflektif buhar kesici olarak ısı yalıtım malzemesinin kuru kalmasını ve %20 ek enerji tasarrufu sağlayan su yalıtım örtüsüdür.
· DuPontTMTyvek® koruyucu giysileri, giyene göre tasarlanmıştır ve işçiler için artan rahatlık, geliştirilmiş hareket özelliği ve dayanıklılık sağlamaktadır.

16 yıl önce çevresel koruma hedeflerini açıkça oluşturan ilk şirketlerden biri olan DuPont, sürdürülebilirlik hedeflerini, gelirlerini ve Tyvek® gibi temelinde bilim bulunan pek çok ürünlerin ortaya çıkmasını sağlayan Ar-Ge yatırımlarını piyasanın ihtiyaçları doğrultusunda ve çevresel etkileri azaltacak şekilde genişletmektedir. Hedefler, özellikle dünya çapındaki kilit pazarlar için, Tyvek® gibi daha güvenli ve çevresel olarak geliştirilmiş yeni ürünlere ve büyümeye doğrudan bağlıdır.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/dupont-tyvek-enerji-etkinlginde-ve-korumada-40-yilini-kutluyor_58649.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!