Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Aytaç Durak'a Şok!

Durak: Ayıplarını Örtüyorlar

İçişleri Bakanlığı’nca görevden alınan eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, görevden alınmasının ana nedenini Danıştay kararına bağladı. Adana’da yeni belediye başkanı perşembe günü belediye meclisindeki seçimle belirlenecek.

Cumhuriyet Gazetesi
Durak: Ayıplarını Örtüyorlar

İçişleri Bakanlığı’nca görevden alınan eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, görevden alınmasının ana nedenini Danıştay kararına bağladı. Adana’da yeni belediye başkanı perşembe günü belediye meclisindeki seçimle belirlenecek. AKP’den istifa edip MHP’den başkanlığı kazandıktan sonra Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanlığı’ndan alındığını anımsatan Durak, “Danıştay lehimize karar verdi. Davul zurnayla TBB binasına girecekken bu defa beni belediye başkanlığı görevinden aldılar. Ayıplarını başka ayıpla örtmeye çalışıyorlar” dedi. Durak, AKP’den istifa ettikten sonra çok sayıda hukuksuz işlemle karşı karşıya kaldığını, belediyeden müffettişlerin eksik olmadığını belirtti.

Bu arada, seçime kadar başkanlığa vekâlet eden Mustafa Tuncel’in ilk icraatı, Durak’ın MHP’den seçimi kazandıktan sonra Çukurova Üniversitesi’nden transfer ettiği ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ferat Yüksel’in görev yerini değiştirip, Mezarlıklar Müdürlüğü emrine vermek oldu. Yüksel’in mezarlığa atanma kararını önceden öğrenip, 10 günlük sağlık raporu aldığı öğrenildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/durak-ayiplarini-ortuyorlar_78105.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!