Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Dyo Renküssü Tırı Türkiye'yi Renklendirecek

Dyo Renküssü tırı, Türkiye’yi renklenmeye ve eğlenmeye davet ediyor. 16 Nisan’da yola çıkan Renküssü tırı, 29 Mayıs’a kadar kilometrelerce yol kat ederek Türkiye’yi baştan sona dolaşacak. Renkli yarışmalara ve etkinliklere sahne olacak aktiviteler sırasında kişiye özel renk analizleri yapılacak, boya ve renkler konusunda bilgiler verilecek.

yapi.com.tr
Dyo Renküssü Tırı Türkiye'yi Renklendirecek

Dyo, Renküssü aktiviteleriyle Türkiye’yi eğlendirecek. Renküssü adı verilen Dyo tırı, 16 Nisan – 29 Mayıs tarihleri arasında Türkiye çapındaki 19 ili dolaşacak. Birbirinden renkli ve eğlenceli pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Dyo Renküssü tırının ilk durağı ise Bursa oldu.

Dyo Renküssü tırının, küçükten büyüğe her yaş grubuna seslenen eğlenceli aktiviteleri ve renkli hediyeleriyle tam bir şenlik havası yaratması hedefleniyor. Yüz boyamadan puzzle’a, paintball’dan twister’a kadar pek çok yarışma ve aktivitenin yer alacağı Renküssü’nde, renk analisti Arzu Ulutunçok ise kişiye özel renk analizi yapacak. Etkinlikler kapsamında eğlenceli yarışmalar düzenlenecek ve kazananlara özel hediyeler verilecek. Renküssü’nün misafirleri ayrıca boya ve boyama ile ilgili merak ettikleri her türlü konuda bilgiler alacak, Dyo’nun ürünlerini yakından inceleme fırsatı yakalayacaklar.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/dyo-renkussu-tiri-turkiyeyi-renklendirecek_86970.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!