Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

E.C.A. Vakum kesicili musluk

Kirli Suyun Temiz Suya Karışmasını Engelleyen E.C.A. VAKUM KESİCİLİ MUSLUK TÜRKİYE'DE İLK VE TEK OLMA ÖZELLİĞİ TAŞIYOR! Sarı mamuller sektörüne

MPR Halkla İlişkiler
2


irli Suyun Temiz Suya Karışmasını Engelleyen
E.C.A. VAKUM KESİCİLİ MUSLUK TÜRKİYE'DE
İLK VE TEK OLMA ÖZELLİĞİ TAŞIYOR!

Sarı mamuller sektörüne teknolojik ve kaliteli ürünler sunan E.C.A., "Vakum Kesicili Musluk" ile Türkiye'de bir ilke daha imzasını atıyor.

Özellikle çamaşır ve bulaşık makineleri için ideal olan E.C.A. Vakum Kesicili Musluk, özel konstrüksiyona sahip vakum kesici mekanizması sayesinde su kesilmelerinde sifon etkisi yaparak, kirli suyun temiz suya karışmasını önlüyor.

Özel amaçlı yüksek sıcaklık ve mukavemet dayanımına sahip krom kaplamalı volanı bulunan E.C.A. Vakum Kesicili Musluk, ISO 228'e uygun bağlantı vidalarına sahiptir.

200.000 defa açma-kapama ömür testine tabi tutularak, uzun ömürlü kullanım imkanı sunan E.C.A. Vakum Kesicili Musluk, KIWA(Hollanda) ve TS-EN 200 standartlarına uygun olarak üretilmiştir.

Üstün nitelikli ELMOR ürünlerinin servis hizmetleri, ELGİNKAN TOPLULUĞU şirketlerinden KOBİ'ler kategorisinde "2001 Ulusal Kalite Büyük Ödülü" sahibi EMAR Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye bağlı E.C.A. Yetkili Servisleri tarafından tüketicilere sağlanıyor.

Yüksek teknolojiye sahip E.C.A. ürünleriyle ilgili detaylı bilgiye, ELMOR A.Ş.'nin 0212-251 70 06 no'lu telefonu www.elmor.com.tr internet adresinden, yetkili servisler ile ilgili bilgiye 0 800 261 85 13 no'lu Ücretsiz Danışma Hattı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.


Tüketicilerin Bilgi Alabilmesi İçin
ELMOR A.Ş.: 0212 251 70 06
Ücretsiz Danışma Hattı: 0 800 261 85 13

http://www.yapi.com.tr/haberler/e-c-a-vakum-kesicili-musluk_608.html

Read Comment Section
2 Yorum Yorum Yaz
  • Ben Balıkesir Üniversitesi Dış Ticaret öğrencisiyim. Dönem ödevim için Kavakoğlu Asansör Sistemleri genel müdürü Sayın İsmail KAVAKOĞLU'na yapmış olduğu yardım ve tavsiyelerden dolayı Balıkesir Üniversitesi olarak teşekkürlerimi sunar, iş hayatında kolaylıklar dilerim. YANITLA
  • asansörler hayatı kolaylaştırıp işçilik maliyeti ve insan gücü bagımlılıgını da ortadan kaldırmakta. fakat şu anda fiyatlarının pahalı olması ve vade caziplıginin bulunmaması ve de yeteri tanıtımın yapılmaması nedeniyle imkansız kılmakta bu konudaki çalışmalarınızda başarılar kavakoglu. YANITLA
2 yorumdan 2 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!