Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ege Plast'ın İhracat Atağı

Mazhar Zorlu Holding kuruluşlarından Ege Plast Ortadoğu, Rusya, Türki Cumhuriyetler ve Afrika ülkelerine yaptığı ihracatla atağa geçti.

yapi.com.tr
Ege Plast'ın İhracat Atağı

b>Mazhar Zorlu Holding kuruluşlarından Ege Plast, Ortadoğu, Rusya, Türki Cumhuriyetler ve Afrika ülkelerine yaptığı ihracatla atağa geçti. Ege Plast, Çiğli’de modern tesislerde kaliteden taviz vermeyen hizmet anlayışı ile ISO 9001 standartlarında inşaat ve altyapı alanında üretilen polietilen ve polipropilen boru ve ek parçalarının ihracatını gerçekleştiriyor.

Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde tercih edilen boru ve ek parçalarını ürettiklerini belirten Ege Plast İhracat Müdürü İbrahim Mumcuoğlu, “2007 yılında Pakistan, Romanya, Irak, İran, Kıbrıs, Azerbeycan, Rusya, Gürcistan, Moldova gibi ülkelerin yanısıra Afrika ülkelerinede ihracatlarının artarak devam ettiğini” ifade etti.

1000 mm çaplı PVC borularla alt yapıda da Ege Plast imzası
Ege Plast, özel dizayn edilmiş 1000mm. çaplı PVC temizsu ve kanalizasyon boruları ile ortadoğu ülkelerinin alt yapısına da katkı sağlamakta.

Türkiye’nin ilk ve en büyük Ekstrüzyon PVC temiz su ve kanalizasyon borularının üretimini gerçekleştirdiklerini ve uzun yıllardır Afrika ve Arap ülkelerinin alt yapılarında Ege Plast boru ve ek parçalarının tercih edildiğini belirten Ege Plast genel Müdürü Sami Yüksel “Boruların kolay birleştirme metodları ve montajı, kaynak gerektirmemesi sebebiyle döşeme maliyetininde azaldığını, uzun yıllardır kalite açısından gerek yurt içinde gerekse yurt dışında aranan marka olduklarını” söyledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ege-plastin-ihracat-atagi_57052.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!