Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ege Üniversitesi Elektrik Tesisleri Laboratuvarı ve Topraklama Bahçesi Açıldı

Geçtiğimiz dönemlerde de ürün bağışlarıyla birçok kurum ve kuruluşa destekte bulunan Eaton, Ege Üniversitesi’nde Elektrik Tesisleri Laboratuvarı’na verdiği destekle geleceğin mühendis adaylarının yanında yer aldı.

yapi.com.tr
Ege Üniversitesi Elektrik Tesisleri Laboratuvarı ve Topraklama Bahçesi Açıldı

Güç yönetimi şirketi Eaton Ülke Müdürü Yılmaz Özcan ve Ege Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Bahattin Tanyolaç başta olmak üzere üniversite yönetiminin, öğrencilerinin katılımıyla Ege Üniversite Elektrik Tesisleri Laboratuvarı ve Topraklama Bahçesi bugün açıldı. Geçtiğimiz dönemlerde de ürün bağışlarıyla birçok kurum ve kuruluşa destekte bulunan Eaton, Ege Üniversitesi’nde Elektrik Tesisleri Laboratuvarı’na verdiği destekle geleceğin mühendis adaylarının yanında yer aldı.

Açılışta konuşma yapan Eaton Elektrik Türkiye Ülke Müdürü Yılmaz Özcan” Eaton olarak eğitime önem veren, geleceğin mühendis adaylarının yanında olan ve onlara yeni nesil ürünleriyle de destek olmaya çalışan bir şirketiz.” dedi. Açılan laboratuvarın hedefinin Avrupa da elektrik tesislerinde verilen koruma ve topraklama konularında bilginin, piyasada kullanılan simulasyon programları ile projelerin çizilerek pekiştirilmesi ve en son olarak projelerin bizzat bölüm öğrencileri tarafından uygulanması ile eğitim süreçlerinin tamamlanması olduğunu belirten Özcan, “Bugün burada değerli Dekanımız Prof. Dr. Bahattin Tanyolaç, hocalarımız ve meslektaşlarımızla olmak bizleri oldukça mutlu etti.” dedi.

Açılışı gerçekleşen laboratuvarda sadece Ege Üniversitesi öğrencileri, değil, bu konuda eğitim almak isteyen herkes yararlanabilecek.

 

*

Eaton Hakkında

Eaton, faaliyet gösterdiği her yerde insanların yaşam kalitesini iyileştirmeyi ve çevreyi korumayı ilke olarak benimsemiş bir güç yönetimi şirketidir. İşimizi doğru yapma, sürdürülebilir şekilde çalışma ve müşterilerimizin gücü bugün ve gelecekte yönetmelerine yardımcı olma taahhüdümüz bize rehberlik etmektedir. Elektrifikasyon ve dijitalleşmenin küresel büyüme trendlerinden yararlanarak gezegenin yenilenebilir enerjiye geçişini hızlandırıyor, dünyanın en acil güç yönetimi sorunlarının çözülmesine yardımcı oluyor ve hem paydaşlarımız hem de toplumun tamamı için en iyi çözümleri hayata geçiriyoruz.

1911 yılında kurulmuş olan Eaton, yaklaşık bir asırdır New York Menkul Kıymetler Borsası’nda (NYSE) işlem görmektedir. 2021 yılında 19,6 milyar dolar gelir elde eden şirketimiz, 170’ten fazla ülkede müşterilerine hizmet vermektedir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ege-universitesi-elektrik-tesisleri-laboratuvari-ve-topraklama-bahcesi-acildi_191237.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!