Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ege'de Sanayicilerin Yeni Başkanı Yorgancılar

Egeli sanayicilerin haftalardır üç liste arasında nefes nefese devam eden yarışı dün Ender Yorgancılar'ın ipi göğüslemesiyle sona erdi. Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) 2009-2013 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar oldu. Üç başkan adayının yarıştığı seçimde Meclis Başkanı Yorgancılar 76 oy aldı.

Referans Gazetesi
Ege'de Sanayicilerin Yeni Başkanı Yorgancılar

Egeli sanayicilerin haftalardır üç liste arasında nefes nefese devam eden yarışı dün Ender Yorgancılar'ın ipi göğüslemesiyle sona erdi. Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) 2009-2013 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar oldu. Üç başkan adayının yarıştığı seçimde Meclis Başkanı Yorgancılar 76 oy aldı. Toplam 144 meclis üyesinden 143'nün oy kullandığı yönetim kurulu seçimlerinde diğer adaylar Atıl Akkan 41, Ufuk Akgün ise 26 oy aldı.

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu, Meclis Başkanı ve Başkan Vekilleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegeleri EBSO binasında dün gerçekleştirilen seçimlerle belirlendi. Güzel bir seçim sürecini geride bıraktıklarını ifade eden Yorgancılar, EBSO'ya yakışan bir seçimin yapıldığını söyledi. Yorgancılar, "Hem komite ve meclis üyesi hem de başkanlık seçimleri EBSO'ya yakıştı. Kazanan EBSO oldu. Oy verenlere teşekkür ediyorum, vermeyenlere de layık bir yönetim gerçekleştireceğim" dedi.
    
80 oy bekliyordum

Yorgancılar, 80'e yakın oy beklediğini belirterek, "76 oy aldım. Yönetim listesi konusunda planlı çalıştım. Listem başından beri belliydi. Ancak sabah burada listelerin oluşturulduğunu gördüm. EBSO'yu yönetecek kişilerin bunlara dikkat etmesi gerekiyor" diye konuştu.

Seçimlerde aldığı 41 oy ile başkanlık yarışına veda eden Akkan ise, seçimlerde kazananın da kaybedenin de olacağını belirterek, projelerini başka zeminler üzerinde yapmaya devam edeceğini dile getirdi.

EBSO yönetim kurulu başkanlığına aday olan Akgün de, seçimlerin centilmence geçtiğini söyleyerek, 45 civarında oy beklediğini dile getirdi.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş gibi işadamları da Yorgancılar'ı arayarak tebrik etti.
    
EBSO'nun yeni Yönetim Kurulu
    
Başkan: Ender Yorgancılar
    
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri:

Erdoğan Çiçekçi
H. İbrahim Gökçüoğlu
Hüseyin Vatansever
Eyüp Sevimli
Kamil Porsuk
Kenan Yavuz
Haluk Tezcan
Bayram Talay
Muhsin Dönmez
Berkay Eskinazi

http://www.yapi.com.tr/haberler/egede-sanayicilerin-yeni-baskani-yorgancilar_66682.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!