Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ekinoks'ta Terası Havuzlu Daireler

Ekinoks'ta Terası Havuzlu Daireler

Sabah EMLAK
Ekinoks'ta Terası Havuzlu Daireler Ekinoks Beylikdüzü Rezidans'ın inşaatına
mayıs ayında başlanıyor.

06 konutluk Ekinoks Beylikdüzü Rezidans'ın terasında yüzme havuzu olacak. İnşaatına mayısta başlanacak projede daire fiyatları 108 bin YTL'den başlıyor.

Ekinciler İnşaat, Beylikdüzü'nde Ekinoks Beylikdüzü Rezidans isimli yeni proje hayata geçiriyor. 24 bin metrekarelik alan üzerinde gerçekleştirilecek projenin inşaatına mayıs ayında başlanacak. E5 Karayolu cepheli ve TEM Otoyolu bağlantılı olan Ekinoks Beylikdüzü Rezidans, Atatürk Havalimanı'na 18 kilometre uzaklıkta bulunacak. Beylikdüzü'nün merkezinde inşa edilecek proje; toplu ulaşım araçlarına, alışveriş ve yaşam merkezlerine ise yürüme mesafesinde olacak.

Toplam 206 konutun yer alacağı Ekinoks Beylikdüzü Rezidans'ta 10 farklı tipte daire bulunacak. 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde inşa edilecek dairelerin büyüklükleri ise 76 ve 186 metrekare arasında değişecek. Projede bazı daireler ise teraslı olacak. 114 metrekarelik 2+1 tipinde bir dairenin terası da 114 metrekare büyüklüğünde olacak. Dairelerin salon camları da yere kadar açılabilecek. Fransız balkonlu olarak inşa edilecek Ekinoks Beylikdüzü Rezidans'ta 2 ve 3 odalı daireler çift banyolu, 3 odalılar ise çamaşır odalı olarak tasarlanmış.

Alışveriş merkezi var
Proje dahilinde, süpermarket ve kafe, restoran, pastane, kuaför, eczane, kuru temizleme gibi günlük ihtiyaçların karşılanabileceği bir de alışveriş merkezi yer alacak. 3 kat kapalı otoparkın da mevcut olacağı Ekinoks Beylikdüzü Rezidans'ta her daireye 1 araçlık park yeri düşecek. Otoparkın 1 katı da alışveriş merkezi için tahsis edilecek.

Yüzme havuzlu teras
24 saat güvenlik hizmetinin sunulacağı rezidansın terasında bir de yüzme havuzu bulunacak. Fitness alanı, terasta ve bahçede kurulacak dinlenme alanları ile her ihtiyacın yürüyüş mesafesinde karşılanabileceği bir şekilde inşa edilecek projede dairelerin fiyatları 108 bin YTL ile 210 bin YTL arasında farklılık gösteriyor. 206 konutun yüzde 20'si ise satılmış durumda. Kredili ödemeye uygun durumdaki Ekinoks Beylikdüzü Rezidans'taki dairelerin Eylül 2007'de teslim edilmesi bekleniyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ekinoksta-terasi-havuzlu-daireler_44092.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!