Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Elazığ’ın Misland’ı Yakında Açılıyor

Elazığ’da kurulu Mis Holding tarafından yapımı devam eden Misland Eğlence ve Alışveriş Merkezi’nin ilk etabı bu yıl açılacak.

Hürriyet Gazetesi



lazığ’da kurulu Mis Holding tarafından yapımı devam eden Misland Eğlence ve Alışveriş Merkezi’nin ilk etabı bu yıl açılacak. Mis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ, 1989 yılında kurulan Lokantacılar Tüketim Kooperatifi’nin ardından 1998 yılında 15 iş adamının katılımıyla Mis Holding’i kurduklarını söyledi ve şu anda 8 şirket ve 743 ortakla yeni projeler geliştirdiklerini anlattı.

Demirbağ, bazı illerdeki çok ortaklı oluşumlarla ilgili olarak da "O holdingler 30-40-60 bin ortatlı. Bizim öyle bir yapımız yok. Onların ortaklarının çoğu da yurtdışında. Bizim ise tüm ortaklarımız Elazığlı ve yatırımlarımızın tamamı bu kentte. Ortaklarımız tüm mallara ortaktır, Ticaret Sicil Gazetesi’nde isimleri bulunmaktadır. Bu en büyük güvencedir" diye konuştu. Misland Eğlence ve Alışveriş Merkezi’nin bölgenin cazibe merkezi olacağını belirten Demirbağ şu bilgileri verdi:

"İlk etap, osmanlı lokantası, anfi tiyatro, yüzme havuzları, alışveriş, fast food, düğün ve konferans salonları ile spor ve konaklama merkezlerini içeriyor. Bugüne kadar 15 milyon YTL harcandı. İlk etabın açılışına kadar bu rakam 30 milyon YTL olacak. Projede hayvanat bahçesi, lunapark ve fuar alanı da var onları da 2 yıl içerisinde açacağız. Arsa problemlerinin çözümü için belediyemize iş düşüyor. Karayolları 8’inci Bölge Müdürlüğü’ne ait asfalt şantiyesi alanı bize verilirse buraya da bir yıl içerisinde kalıcı bir fuar alanı yaparız."

http://www.yapi.com.tr/haberler/elazigin-mislandi-yakinda-aciliyor_51296.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!