Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Elginkan Vakfı’ndan Eğitime Bir Katkı daha

E.C.A. ve SEREL markalarının üreticisi Elginkan Topluluğu'nun bağlı olduğu Elginkan Vakfı'nca yaptırılan ve 5.3 milyon liraya mal olan "E.C.A. Elginkan İlköğretim Okulu" İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun katılımıyla açıldı. Elginkan Vakfı tarafından yaptırılan ve Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlanan okul sayısı "E.C.A Elginkan İlköğretim

Yeni Asır Gazetesi
Elginkan Vakfı’ndan Eğitime Bir Katkı daha

E.C.A. ve SEREL markalarının üreticisi Elginkan Topluluğu'nun bağlı olduğu Elginkan Vakfı'nca yaptırılan ve 5.3 milyon liraya mal olan "E.C.A. Elginkan İlköğretim Okulu" İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun katılımıyla açıldı. Elginkan Vakfı tarafından yaptırılan ve Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlanan okul sayısı "E.C.A Elginkan İlköğretim Okulu" ile birlikte 5'e ulaştı.

Türkiye'nin 19 şirketiyle köklü sanayi kuruluşlarından birisi olan Elginkan Topluluğu, eğitim alanına desteğini sürdürüyor. E.C.A. ve SEREL markalarının üreticisi olan Elginkan Topluluğu'nun üst çatısı Elginkan Vakfı'nca yaptırılan ve 5.3 milyon liraya mal olan "E.C.A. Elginkan İlköğretim Okulu" açıldı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun katılımıyla açılan E.C.A. Elginkan İlköğretim Okulu, 32 dersliği ve bin 152 öğrenci kapasitesiyle, 5 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak öğrenime başladı.

6 yılda 5 okul yaptırıldı

"E.C.A. Elginkan İlköğretim Okulu" ile birlikte Elginkan Vakfı, Türkiye'ye son 6 yılda 5 okul kazandırdı. Elginkan Vakfı'nın bu altı yılda sadece okul yatırımları için gerçekleştirdiği harcamaların tutarı ise 36.1 milyon liraya oldu. Vakıf daha önce de İzmit Cahit Elginkan Anadolu Lisesi, İTÜ Ekrem Elginkan Lisesi, Ümraniye Elginkan Vakfı Ana Sınıfları Binası ve İstanbul Maltepe'de E.C.A. Elginkan Anadolu Lisesi'ni inşa ederek tüm donanımı ile beraber Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlamıştı.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/elginkan-vakfindan-egitime-bir-katki-daha_83390.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!