Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Elkay Kimyasal Maddeler Dünya Markası Olma Yolunda

Mermer sektörüne 1975 yılından beri hizmet veren Elkay Kimyasal Maddeler, yeni ürünleri ile bir dünya markası olma yolunda. Konusunda İS0 9

Ticaret
1


b>Mermer sektörüne 1975 yılından beri hizmet veren Elkay Kimyasal Maddeler, yeni ürünleri ile bir dünya markası olma yolunda.

Konusunda İS0 9001 belgesine sahip tek Türk kuruluşu olan Elkay Kimyasal Maddeler, granit parlatıcıları, traverten dolgusu, renklendirici ve herter pasta, epoksi reçineler, mermer granit, traverten, mozaik ve doğal taş yapıştırıcıları, koruyucuları, file tutkalı, v3 cam iplik dokuma gibi geniş ürün yelpazesi ile Türkiye’nin bir numaralı markası.

Polyester esaslı mermer yapıştırıcılarında lider olan Elkay yurt içi ve yurt dışı fuarlarda ülkeyi temsil ediyor. 20’den fazla ülkeye 2 yıldır ihracat yaptıklarını ifade eden Elkay Kimyasal Maddeler Şatış Temsilcisi Onur Atamdede, Amerika’dan Mısır’a, Yunanistan’dan Güney Afrika’ya kadar birçok ülkeye ihracat yaptıklarını ifade etti.

Atamdede, iç pazarda da yaklaşık 30 yıldır ürünleri ile kendini kabul ettirmiş ve bir numaraya oturmuş olduklarının altını çizdi.

Elkay ürünlerini bir dünya markası yapabilmek amacıyla firmanın çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Atamdede, “inançlı adımlarla ilerlerken en büyük gücü tüketicilerimizden alıyoruz ve en yakın zamanda bu gücün meyvelerini toplamaya başlayacağız” dedi.

Polyester esaslı mermer ve taş yapıştırıcılarında lider olan Elkay mermer ve taş yapıştırıcılar; mermer, traverten, doğal taş, karo mozaik, seramik tuğla gibi malzemelerin yapıştırılmasının yanı sıra gözeneklerin doldurulması işleminde de kullanılıyor.

Bu yapıştırıcılar, yüksek tepkime, hızlı sertleşme ve bu süreçte asgari çekiş yapıyor. Kimyasal olarak atıl olup uzun süreli dayanıklılığa sahip.

Traverten dolgusu alanında ve diğer dolgu gerektiren mermer ve her türlü doğal taşın dolgu işleminde kullanılan tradol, fırınlama işlemine müsait bir malzeme. Kolay sürülebilme özelliği ile ekonomik olup, gözeneklerde çekme yapmama özelliği nedeniyle de çok kullanılan bir malzeme.

Elkay solvent esaslı koruyucular, iç ve dış mekanlarda mermer, granit, traverten türü taşlardan oluşmuş yüzeyleri su, yağ ve kirden korur. Sırsız seramik, doğal ve sentetik taş yüzeylerin bakımını kolaylaştırıyor. Ayrıca yağ, gres, boya ve kirden koruduğu gibi, duvar yazıları (grafiti) afiş ve benzeri şeylerden oluşan kirlenmelerin kolaylıkla temizlenmesini sağlıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/elkay-kimyasal-maddeler-dunya-markasi-olma-yolunda_3915.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • traverten taşlarda kullanılan yapıştırıcı fiyat listesi. travertenle ilgili malzemeleriniz nelerdir? bana bir listesini gönderirseniz memnun olurum yerimiz TOKAT organize san. bir satış temsilcinizle birebir görüşsek memnun olurum selamlar. yesilyurt58@hotmail.com YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!