Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Emniyetli, Kaliteli ve Hijyenik Bir Asansör Deneyimi

Otis Türkiye, pandemi döneminde kesintisiz sürdürdüğü saha çalışmalarıyla ve yeni normalde sıkça tercih edilen temassız, antibakteriyel ürün önerileriyle dikkat çekiyor.

yapi.com.tr
Emniyetli, Kaliteli ve Hijyenik Bir Asansör Deneyimi

Otis Türkiye, pandemi dönemi çalışmaları ve sonrası için özel çözüm önerileri getiriyor. Covid-19 salgınının başlamasıyla beraber üretim tesislerinde ve çalışma alanlarında yerel yönetimin uyguladığı yasaklara tam uyum sağlayarak çalışmalarına devam Otis, çalışanları için Dünya Sağlık Örgütü’nün önerilerini göz önünde bulundurarak kişisel koruyucu ekipmanları zorunlu kıldı. Hastane asansörlerinin ve sağlık personellerinin konakladığı hotellerin 24 saat kesintisiz bir şekilde çalışması için bu müşterilere özel ayrıcalıklı hizmet sunduklarını belirten Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren; ‘Sahada kesintisiz tüm müşterilerimiz için çalışmaya devam ettik. Özellikle sağlık kuruluşlarında hiç durdurmadık. Sağlık çalışanlarının yanında olmaktan büyük gurur duyduk. Hastane ve benzeri sağlık kuruluşlarının 7 gün 24 saat aksamadan, kesintisiz hizmet sunabilmesi için bizler de elimizdeki tüm imkanları kullandık, kullanmaya devam ediyoruz’ dedi.

Hijyenik bir asansör deneyimi
Yeni dönem için müşterilerine ve kullanıcılarına önerileri bulunan Otis Türkiye, öncelikle kişi sayısı sınırlaması yapılmasını ve asansör tabanında işaretleme ile belirtilmesini öneriyor. Asansör dezenfeksiyonu için kabin tavanına UVC aydınlatma montajı ve kabine giren havanın arındırılması için plasma fan montajı yapılması tavsiye ediliyor. Çağrı sistemlerinde teması en aza indirecek kurulumu kolay ve ekonomik önerileri de mevcut. Akıllı telefon uygulaması eCall, asansör ile telefonun bluetooh ile haberleşmesini sağlıyor ve binaya girdiğiniz anda asansör çağırmanıza imkan tanıyor. Gene teması azaltan ve otomatik olarak kişi sayısında sınırlandırma yapabilen CompassPlus Akıllı Yolcu Yönlendirme sisteminin ofis binalarıyla sınırlı kalmayıp hotel, alışveriş merkezleri ve konutlarda da tercih edildiğini paylaşan Aren; ‘ Kullanıcı konforunu arttıran ve güven veren bu ürünlerin daha da yaygınlaşacağına inanıyoruz. Özellikle temassız çağrı butonlarımız bir gün sonrasında montaj sözü verdiğimiz bu dönemin ihtiyacına hızla çözüm üreten bir ürünümüz oldu. Kat çağrılarında ve kabin içi kasetlerinde kullandığımız temassız çağrı butonları, kullanıcıların hiçbir butona dokunmadan gidecekleri kata ulaşmalarını sağlıyor. Bu gibi ürünlerin kullanılması ve gerekli önlemlerin alınması ile daha güvenli ve hijyenik bir asansör deneyimi sunmayı hedefliyoruz’ dedi.

Yürüyen merdiven ve yollarda UVC light dönemi
Ani elektrik kesintileri gibi durumlarda, yürüyen merdiven kullanıcılarının güvenliği için en önemli konulardan biri el bandına tutunulması. Kullanıcıların güvenle el bandına tutunması için antibakteriyel malzemeden yapılan el bantları ve her turda UVC ışınıyla arındırılan el bandı öneriliyor. El bantlarında bulunan virüs ve bakterilerin  arındırılması için el bandı her turda, 205 – 280 nm dalga boyundaki UV-C ışığa yaklaşık 3-4 cm mesafeden maruz kalıyor ve kullanıcılara hijyenik bir deneyim sunuyor. Gene yürüyen merdiven basamaklarında sosyal mesafe için basamak işaretleme gibi hızlı çözümler de müşteri ve kullanıcıların güvenliği için öneriliyor.

Sektör lideri olmanın sorumluluğu ile hareket ettiklerini belirten Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “Otis Türkiye olarak, insanlara daha yüksek, daha hızlı, daha akıllı bir dünyada iletişim ve gelişim özgürlüğü vermek vizyonumuzu sürdürüyoruz. Temel değerlerimiz olan Emniyet, Etik ve Kalite’den ödün vermeden çalışmaya, üretmeye ve dünyayı hareket halinde tutmaya devam ediyoruz. Servis hizmeti ya da yeni projelerin satış ve montajında tek bir önceliğimiz bulunuyor; müşterilerimizin, kullanıcılarımızın ve çalışanlarımızın her gün evine sağlıklı dönmeleri. Bu stratejimiz sayesinde pandemi dönemindeki yeni normlara hızla adapte olduk ve insanlara güven vermeyi hedefledik’ dedi.


*

Otis Türkiye Hakkında

1865'te İstanbul’da kurulan ve 1921'den bu yana kesintisiz olarak asansör sektöründe faaliyet gösteren Türk firması Buga, 1991 yılında Buga Otis (Otis Türkiye) adını aldı. 10 yıldır Türkiye’nin En Büyük Sanayi kuruluşları arasında gösterilen Otis Türkiye, bugün, ISO 500 listesinde yer alan tek asansör firmasıdır. Yılda 2.000 adet asansör ve yürüyen merdiven/yol kapasitesi ile bulunduğu bölgede önemli bir üretim üssü olarak konumlanıyor. Dünyanın ilk emniyet sistemli asansörünü 1853 yılında icat eden Elisha Otis'in temellerini attığı Otis; 200’den fazla ülkede ürün ve hizmet sunuyor. Otis, dünyanın havacılık ve inşaat sektöründeki lider firması United Technologies çatısı altında faaliyet gösteriyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/emniyetli-kaliteli-ve-hijyenik-bir-asansor-deneyimi-_184084.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!