Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

En İyi Mobil Cihaz Uygulamalarından Biri 'Mimar Benim'

Filli Boya’nın iPad, iPhone ve Android cihazlar için geliştirdiği ücretsiz 'Mimar Benim' uygulaması, ödüle doymuyor.

yapi.com.tr
En İyi Mobil Cihaz Uygulamalarından Biri 'Mimar Benim'

Apple’ın tavsiye ettiği ‘En İyi 10  Türk Uygulama’ arasında yer alan 'Mimar Benim' uygulaması; Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği tarafından 'En İyi Mobil Cihaz Uygulaması' kategorisinde sektörünün en beğenilen uygulaması oldu ve ödüle layık görüldü. Hollandalı mobil uygulama ölçümleme firması DISTMO’nun raporuna göre; Android cihazlarda 'Eğlence' kategorisinde 2. sırada yer alan 'Mimar Benim'; iPadlerde 'En Çok İndirilen 10 Eğlence Uygulaması' kategorisinde de 6. sırada yerini aldı. Uygulama, MMA Türkiye ve Digital Age’in 7 bin 855 kişilik örneklem grubu üzerinde yapılan ankete göre de 'En Dikkat Çekenler' listesi dekorasyon kategorisinde ise ilk 5’de yer aladı.

Selda Uzun: Teknolojiyi, keyifli hale getirdik

Konu özelinde açıklamada bulunan Filli Boya Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun, "Dijital dünyadaki çalışmalarımızı, Filli Boya’nın yenilikçi ve öncü marka kimliği doğrultusunda belli bir strateji dahilinde devam ettiriyoruz. Bugüne kadar kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştıracak, onları geleceğin trendleriyle tanıştıracak birçok başarılı ve ödüllü dijital uygulamaya imza attık. Filli Boya 'Mimar Benim' uygulaması ile kullanıcılara yaşadıkları yerin mimari olma ayrıcalığını sunuyoruz” dedi.     

'Mimar Benim' uygulaması, IOS için AppStore’dan https://itunes.apple.com/us/app/mimar-benim/id522765978?mt=8 adresinden; Android cihazlar için de GooglePlay’den https://play.google.com/store/search?q=filli+boya&c=apps adresinden ücretsiz indirilebiliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/en-iyi-mobil-cihaz-uygulamalarindan-biri-mimar-benim_122855.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!