Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

En Lüks Hayalet Bina!

Çevre sakinlerinin Gazi Üniversitesi’ne ait olduğunu ileri sürdüğü Emek’teki bir apartman, tinerci ve hırsızların meskeni haline geldi. Birçok eşyanın çalındığı atıl durumdaki apartmanda halen elektrik, su ve doğalgazın kullanılır halde olması ise dikkat çekti.

yapi.com.tr
En Lüks Hayalet Bina!

Başkent’in gözde yerleşim yerlerinden biri olan Emek’te, terk edilmiş haldeki bir apartmanı, tinerci ve hırsızlar mesken tuttu.

Hürriyet'ten Ozan Erim Barış'ın haberine göre, bölge sakinleri, Gazi Üniversitesi’ne ait olduğunu iddia ettiği Kazakistan Caddesi (Eski 4. Cadde) 13. Sokak’ta yer alan 4 katlı binanın, son 3 aydır kullanılmadığı söyledi. Bölgedeki tinerci ve hırsızların evi haline gelin ‘hayalet bina’da, elektrik, su ve doğalgazın halen açık olduğunu anlatan bir vatandaş, “Bu binayı uzun süredir Gazi üniversitesi lojman olarak kullanıyordu. Ancak 3 aydır atıl durumda. Şimdi binanın önünden geçmeye çekinir olduk. Apartmanın giriş kapısını, kazan dairesindeki kazanı ve çeşitli metal aksamları çalmışlar. Yetkilileri aradık ancak bir sonuç alamadık” diye konuştu.

Endişeliyiz

Atıl durumdaki binadan, bir şeylerin çalındığına ve kentin merkezinde korku saldığına dikkat çeken bir başka çevre sakini ise, şöyle konuştu:

“Bir dönem kağıt toplayıcıları burayı depo olarak kullandı. Onların zararsız olduğunu bildiğimiz için çok üzerine düşmedik ancak şimdi durum değişti. Mahallede bu apartmanın halen boş olduğunu bilmeyenler var. Binayı her gün yavaş yavaş söküyorlar. Yakında bizim evlere de girmesinden endişe ediyoruz.”

ETİKETLER: Ankara bina
http://www.yapi.com.tr/haberler/en-luks-hayalet-bina_114221.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!