Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ENKA, Bechtel’le Sibirya’da

Irak’ın yeniden yapılandırılmasında önemli bir işbirliğine gitmeleri beklenen ABD’li Bechtel ile Türk ENKA inşaat firmalarının yurtdışındaki berabe

Türkiye



b>Irak’ın yeniden yapılandırılmasında önemli bir işbirliğine gitmeleri beklenen ABD’li Bechtel ile Türk ENKA inşaat firmalarının yurtdışındaki beraberliği sürüyor.

Sözkonusu firma grubunun, Rusya’nın Kuzey Sibirya petrol üretiminin geliştirilmesi amacıyla yeni petrol yataklarının hazırlanmasına yönelik yeni bir uluslararası ihaleyi daha üstlendikleri öğrenildi. Kuzeydoğu Sibirya Petrol yataklarının geliştirilmesi amacıyla Rusya Federasyonu devletinin firması olan Rus Petrol Şirketinin başlattığı projede, inşaat ve sondaj çalışmalarından oluşan yeni petrol yataklarının hazırlanmasına yönelik sözleşme geçtiğimiz günlerde taraflar arasında imzalandı.

Proje 3 yıllık bir süreyi kapsayacak. 500 milyon dolarlık yatırımı gerektiren işte ENKA grubu yüzde 50 oranında iş payına sahip olacak. ENKA’nın Rusya Federasyonu’nun Sibirya Petrol Boru hatlarının genişletilmesi çalışmalarına da katılması bekleniyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/enka-bechtelle-sibiryada_4299.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!