Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Erdemir'e Yeni Genel Müdür

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kurulu olan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) T.A.Ş Genel Müdürlüğüne, Oğuz Nuri Özgen atandı.

CNN Türk



onguldak'ın Ereğli ilçesinde kurulu olan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) T.A.Ş Genel Müdürlüğüne, Oğuz Nuri Özgen atandı.

Erdemir Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, OYAK Grubu'na devrinin ardından yeniden yapılandırma çalışmalarının sürdürüldüğü şirkette, genel müdürlük görevine ve genelmüdür yardımcılıklarına atamaların yapıldığı belirtildi.

Murahhas Aza ve vekaleten genel müdürlük görevini yürüten Aydın Müderrisoğlu'nun ERDEMİR'deki görevine, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Aza olarak devam edeceği ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:

''ERDEMİR Yönetim Kurulu tarafından alınan karar sonucunda Genel Müdürlük görevine, şirketimizin değişik kadrolarında yaklaşık 25 yıl çalışan ve uzun süre Genel Müdür Yardımcılığı ile ERDEMİR Romania SRL Genel Müdürlüğü görevlerini yapan Oğuz Nuri Özgen atanmıştır.

Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığına Ertuğrul Aydın, Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığına Günhan Beşe getirildi. Satın Alma Genel Müdür Yardımcılığına Ozan Bekçi, İnsan Kaynaklarıve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığına Samim Şaylan asaleten atandı. İşletmeler Genel Müdür Yardımcılığını Esat Günday, Teknik Hizmetler ve Yatırım Genel Müdür Yardımcılığını Hakkı Gürol vekaleten yürütecek.''

http://www.yapi.com.tr/haberler/erdemire-yeni-genel-mudur_47045.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!