Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ERKE Tasarım'dan 25 Haziran'da LEED Eğitimi

Amerikan Yeşil Bina Konseyi (USGBC) işbirliğinde eğitimler gerçekleştiren ERKE Tasarım, 25 Haziran Cumartesi günü bu kapsamda yapılacak eğitimle LEED BD+C değerlendirme sistemi, kredi amaçları, gereklilikler, referans standartlar, krediler arasındaki ilişkiler ve LEED sertifikasyon sürecinin temelini ele alacak.

yapi.com.tr
ERKE Tasarım'dan 25 Haziran'da LEED Eğitimi

5 yıllık profesyonel proje, danışmanlık ve uygulama birikimiyle 2007 yılında kurulan ERKE Tasarım, elektrik/mekanik proje ve danışmanlığı, aydınlatma danışmanlığı, enerji verimliliği, yeşil bina danışmanlığı, enerji modellemesi ve test-devreye alma konularında çalışmalarını sürdürüyor. Aynı zamanda Amerikan Yeşil Bina Konseyi (USGBC) işbirliğinde eğitimler gerçekleştiren firma, 25 Haziran Cumartesi günü bu kapsamda yapılacak eğitimle LEED BD+C değerlendirme sistemi, kredi amaçları, gereklilikler, referans standartlar, krediler arasındaki ilişkiler ve LEED sertifikasyon sürecinin temelini ele alacak.

The Green Park Hotel Bostancı'da 08:30 - 18:30 saatleri arasında yapılacak eğitim, özellikle LEED AP'ler, LEED Green Associate'ler ve LEED AP BD+C sınavına katılmak isteyenler için öneriliyor. Cemil Yaman 'ın (USGBC LEED® Faculty™,  LEED AP BD+C) vereceği eğitimin sonunda verilecek USGBC onaylı sertifika ile LEED Green Associate sınavına girme hakkı kazanılacak.

Program hakkında detaylı bilgi için tıklayınız



ERKE Tasarım

Projeyi, 'yalnızca teknik bir olgu olarak değil; yaşayan, nefes alan ve insanlara yaşam sunan bir ruh' olarak algılayan ERKE Tasarım, faaliyetlerini şöyle açıklıyor:

“ERKE’nin tasarımcı ve danışmanları, henüz proje boyut kazanmamışken projenin içine girer, havasını teneffüs eder, bir odasını kendine ofis yapar ve mekanın içinde yaşamaya başlar. ERKE tasarımcısı ve danışmanı, bu yaşam sürecinde artık mekanın yatırımcısı, kiracısı, çalışanıdır; hatta mekanın dışındaki doğadır.”

“Bu mekanın içinde ve dışında nasıl mutlu olunur?” sorusundan yola çıkan ERKE Tasarım ekibi, “mimarlığın ruhunu bozmayan, yatırımcının beklentilerini karşılayan, doğaya ve ‘doğal’a saygılı tasarımlar” gerçekleştiriyor.

Enerji Kimlik Belgesi (EKB) düzenleme yetkisiyle ‘yeşil’ bir çözüm ortağı

BEP Yönetmeliğine uygun “Enerji Kimlik Belgesi” (EKB) düzenleme yetkisine sahip ERKE Tasarım müşterilerine, proje tasarım konusunda tecrübeli mimar, makine ve elektrik mühendislerinden oluşan uzman kadrosuyla enerji etkin ve ekonomik bir binaya sahip olmaları konusunda danışmanlık hizmetini de içeren bütünleşik bir hizmet sunuyor.

Bünyesindeki tecrübeli LEED AP’ler ile binaların LEED kapsamında değerlendirilmesi, tasarım ve inşaat sürecinde LEED sertifika danışmanlığı, enerji modellemesi, gün ışığı modellemesi ve atık yönetimi konusunda hizmet sunan ERKE, tecrübeli BREEAM Denetçileri vasıtası ile de binaların BREEAM kapsamında değerlendirilmesi, tasarım sürecinde BREEAM sertifika danışmanlığı, tasarım değerlendirme raporlaması, inşaat değerledirme raporlaması, enerji modellemesi ve test ve devreye alma (commissioning) ile atık yönetimi konusunda faaliyet gösteriyor.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/erke-tasarimdan-25-haziranda-leed-egitimi_87461.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!