Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Eroğlu Gayrimenkul'dan Bursa'ya 160 Milyon Liralık Yatırım

Bugüne kadar 2 milyar lira değerinde 1,5 milyon metrekare inşaat gerçekleştiren Eroğlu Gayrimenkul'un İstanbul dışındaki ilk konut projesini 160 milyon liralık yatırımla Bursa'da görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Çelik Palas Otel'de düzenlediği basın toplantısında, Bursa'da inşa ettikleri Harmony

yapi.com.tr / AA
Eroğlu Gayrimenkul'dan Bursa'ya 160 Milyon Liralık Yatırım

Bugüne kadar 2 milyar lira değerinde 1,5 milyon metrekare inşaat gerçekleştiren Eroğlu Gayrimenkul'un İstanbul dışındaki ilk konut projesini 160 milyon liralık yatırımla Bursa'da görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Çelik Palas Otel'de düzenlediği basın toplantısında, Bursa'da inşa ettikleri Harmony Towers'ın İstanbul dışında yer alan ilk konut projesi olması sebebiyle kendileri için büyük önem taşıdığını belirtti.
    
Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, 42 bin 663 metrekarelik bir arazi üzerinde 160 milyon liralık yatırımla Harmony Towers'ın inşasına başladıklarını dile getiren Eroğlu, şöyle konuştu.

''Daha ilk günden, 3 yıl içinde gayrimenkul sektöründe ilk 5 arasına girme hedefiyle yola çıktık. Bu hedefe doğru hızlı ve emin adımlarla ilerliyoruz. Bugüne kadar 2 milyar lira yatırım değerinde, toplamda 1,5 milyon metrekare inşaat gerçekleştirdik. Yeni projelerimiz ile 2012'de yatırımlarımız 3,2 milyar liraya ulaşacak. Elbette güçlü öz sermayemiz, bankalarla kurduğumuz sağlıklı iletişim ve verdiğimiz taahhütleri yerine getirebilmemiz yeni yatırımlar yapmamıza olanak sağladı. Harmony Towers ayrıca, konutlara değer katacak Cadde Mağazaları'nı da içinde barındırıyor.''

Harmony Towers'ın geniş avlusu, biri 28 diğeri 23 katlı rezidans kuleleri, yeşille iç içe az katlı teras evleri, Uludağ manzarası ve cadde üzerinde yer alan mağazalarıyla elit bir yaşam stili arayan herkese, tüm dileklerinin bir arada gerçek olacağı bir yaşam alanı sunduğunu belirten Eroğlu, ''Projemizle daha çok elit bir yaşamı tercih edenlerin ilgilendiğini görüyoruz. Bu da bize yine doğru yerde doğru proje gerçekleştirdiğimizi gösteriyor'' dedi.

Eroğlu Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer ise yakın çevresinde pek çok okul, hastane, park, alışveriş merkezi gibi sosyal ve ticari donatı alanlarının bulunduğu Harmony Towers'da 108 ile 257 metrekare arasında farklı büyüklükte 1+1'den 4+1'e kadar değişen 323 daire ile 30 adet cadde mağazasının yer aldığını ifade ederek, metrekare fiyatlarının bin 600 liradan başladığını bildirdi. Eylül 2013'deki teslimlere kadar projenin yaklaşık yüzde 25 prim yaparak ortalama metrekare fiyatının 2 bin 400 lirayı geçebileceğini tahmin ettiklerini vurgulayan Kızılsencer, yoğun bir taleple karşılaştıklarını söyledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/eroglu-gayrimenkuldan-bursaya-160-milyon-liralik-yatirim_90480.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!