Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Eroğlu, İnşaatı Sevdi

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Eroğlu Yapı adı altında yürüttükleri gayrimenkul projesi sayısının 8'e ulaştığını, projelerin toplam satış değerlerinin ise 1 milyar doların üzerinde olduğu söyledi.

Yeni Şafak Gazetesi



iyim sektöründe 24 yıldır faaliyet gösteren Eroğlu Holding, 2006 yılında girdiği inşaat sektöründe alışveriş merkezleri ve konut projeleriyle de dikkat çekiyor. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Eroğlu Yapı adı altında yürüttükleri gayrimenkul projesi sayısının 8'e ulaştığını, projelerin toplam satış değerlerinin ise 1 milyar doların üzerinde olduğu söyledi.

Eroğlu, düzenlediği basın toplantısında, Colin's ve Loft markaları ile yılda ortalama 20 milyon adet spor giysi ürettiklerini belirterek, testildeki cirolarının yıllık 350-400 milyon dolar olduğunu belirtti. Eroğlu, inşaat sektöründe ise Tekirdağ, İstanbul Ümraniye, Merter, Haliç, Rusya Moskova ve Tataristan Kazan'da yaklaşık 500 bin metrekarelik kapalı alana sahip konut ve alışveriş merkezi inşa edeceklerini bildirdi.

Eroğlu Yapı CEO'su Ramadan Kumova da Merter'deki Vakko arazisi üzerine yapacakları alışveriş merkezi için mimari yarışması düzenlediklerini bildirdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/eroglu-insaati-sevdi_57199.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!