Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ersa'ya Tasarımda Mükemmellik Ödülü

Modern çalışma mekanlarının ihtiyacına uygun, esnek ve konforlu ürünler sunan Ersa’nın Ece Yalım Design Studio imzasını taşıyan Twins koltuğu tasarımda mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen “iF Ürün Tasarımı 2013” ödülüne layık görüldü.

yapi.com.tr
Ersa'ya Tasarımda Mükemmellik Ödülü

Modern çalışma mekanlarının ihtiyacına uygun, esnek ve konforlu ürünler sunan Ersa’nın Ece Yalım Design Studio imzasını taşıyan Twins koltuğu tasarımda mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen “iF Ürün Tasarımı 2013” ödülüne layık görüldü. Ergonomi ve konforu buluşturan bekleme koltuğu Twins; malzeme seçimi, çevreye etki, işlevsellik, ergonomi, marka değeri gibi kriterlerle değerlendirildi. Twins, son yıllarda aralarında Red Dot ve Good Design’ın da yer aldığı prestijli ödüllere sahip oldu. Ersa, 2010 yılından bu yana, ulusal ve ulusararası platformda tasarım üzerine toplamda 17 ödüle layık görüldü.

Tekli ve 2’li oturma birimi olarak tasarlanan Twins, bekleme alanlarının yanı sıra, yönetici odalarında misafir koltuğu olarak kullanılabiliyor.

Yalın Tan Jeyan Ülkü İç Mimarlık’ın mimari konseptini sosyal medyaya taşıyan BoxinaboxIdea çevrimiçi iletişim plaformu ise, “iF İletişim Tasarımı 2013” ödülüne layık görüldü.
 

http://www.yapi.com.tr/haberler/ersaya-tasarimda-mukemmellik-odulu-_103317.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!