Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Eski Likör Fabrikası için 2'nci Etap Yarın

Mecidiyeköy'deki eski likör fabrikası arazisinin gelir paylaşımı yöntemiyle gerçekleştirilen ihalesinin, ikinci etabını oluşturan açık artırma yarın gerçekleştirilecek. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından gelir paylaşımı yöntemiyle 1 Temmuz 2008'de üçüncü kez satışa çıkarılan

CNN Türk



Mecidiyeköy'deki eski likör fabrikası arazisinin gelir paylaşımı yöntemiyle gerçekleştirilen ihalesinin, ikinci etabını oluşturan açık artırma yarın gerçekleştirilecek. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından gelir paylaşımı yöntemiyle 1 Temmuz 2008'de üçüncü kez satışa çıkarılan Mecidiyeköy'deki eski likör fabrikası arazisinin ihalesinde iki teklif alınmıştı.
 
İhalenin birinci etabında Aşçıoğlu-Ofton-Meydanbey-Omak Ortak Girişimi 615 milyon YTL satış toplam geliri üzerinden yüzde 50 şirket payı gelir oranı ile 307 milyon 500 bin YTL, Biskon Yapı-KLR İnşaat Ortak Girişimi de 750 milyon YTL satış toplam geliri üzerinden yüzde 27.5 şirket payı gelir oranı ile 206 milyon 250 bin YTL şirket payı geliri teklif etmişti.
 
İhale Komisyonu, yeterlilik belgelerini inceledikten ve istekli firmalarla gerekli yazışmaları yaptıktan sonra açık artırmanın oturumu için gün tespit etti. Yarın yapılacak ihalenin ikinci oturumunda üç tane sözlü turla teklif alınacak. Daha sonra kapalı teklife geçilerek ve kapalı zarf usulüyle isteklilerin teklifleri alınarak ihale sonuçlandırılmış olacak. İhalenin sonucu Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu tarafından da ele alınacak.
 
Emlak Konut GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, ilk teklifleri aldıktan ve basında yer alan açıklamalardan sonra Aşçıoğlu ve Kiler'in, kendilerinden emin ve istekli bir tablo çizdiğini ifade ederek, "İki tarafın samimi, ciddi bir şekilde rekabet edeceğini bekliyoruz" dedi.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/eski-likor-fabrikasi-icin-2nci-etap-yarin_62749.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!