Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Etiler'den Sonra Bakırköy'deki Arazi de Satışta

İstanbul Bakırköy’deki Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi arazisi için gerçekleştirilecek ihalenin tarihi de belli oldu. Emlak Konut 17 Nisan’da söz konusu arsa için ihalenin ilk oturumunu düzenleyecek. İlk oturumda ihaleye teklif verenler belli olurken, kazanan daha sonra yapılacak ikinci oturumda belli olacak.

yapi.com.tr
Etiler'den Sonra Bakırköy'deki Arazi de Satışta

Emlak Konut GYO’nun “İstanbul Bakırköy Şevketiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi” ihale ilanına göre arazinin 46 bin metrekaresi ticaret ve konut, 7 bin metrekaresi özel eğitim tesisi alanı, 15 bin metrekaresi park olarak ayrıldı. Hürriyet'te yer alan habere göre; 68 bin metrekarelik arsaya 53 bin metrekare inşaat yapılacak. Yükseklik sınırı kota bağlı olarak 3 ve 4 kat olarak kademelendirildi. Arsa için Ekim 2017’de bir ihale düzenlenmiş, ancak ihale tekliflerinin asgari bedelin altında kalması nedeniyle iptal edilmişti.

Geçtiğimiz günlerde kapatılan Etiler’deki Polis Meslek Yüksek Okulu arazisinin de ihaleye çıkacağı açıklanmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Etiler’deki toplam 31 bin 885 metrekare büyüklüğündeki Polis Meslek Yüksekokulu arazisi için hasılat paylaşım ihalesi düzenleyecek. Toplam 31 bin 885 metrekare alana sahip arazi için muhammen bedel 1 milyar 356 milyon 600 bin + KDV olarak belirlendi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/etilerden-sonra-bakirkoydeki-arazi-de-satista_164174.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!